Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A diákok az utolsó pillanatban választanak hátizsákot. Segítünk úgy eligazodni a kínálatban, hogy a választás gyors, a tinédzser pedig elégedett legyen. A Bagmaster márka olyan decens motívumokat kínál, amelyek megfelelnek az idősebb tanulóknak és diákoknak. A márka megvásárlásával az ergonómia, valamint az élettartam szempontjából is minőségi hátizsákra tehet szert, amely elérhető áron kapható.

 
Miért válassza ezt a márkát?
 
  • Hagyományos cseh márka (gyártás Kínában),
  • a Plzeň-i Nyugat-Csehországi Egyetem Orvostudományi Karának orvosi jelentése,
  • 3-éves garancia,
  • nagy, könnyen kezelhető cipzárak,
  • a reklamációk százalékos aránya 2019-ben a Detskyeshop s.r.o.-nál: 1,09 %.


Mit javaslunk figyelembe venni a választáskor?
 
  • Az iskolatáskák oldaláról hiányoznak a fényvisszaverő elemek.
TIPPEK!
  • Az egyes modellekhez ajándék is jár - ivókulacsok, fülhallgatók vagy medálok.
  • ÚJDONSÁG: idén a BAG, SUPERNOVA és ENERGY modellek új motívumokkal rendelkeznek, amelyek a 21-es számmal megjelöltek. A BAG és az ENERGY vállpántjainak felvarrása jobb minőségű.
  • Mind a négy említett modell nagy méretű, párnázott, hordozásra szolgáló akasztóval, valamint kis méretű, felfüggesztéshez szolgáló akasztóval ellátott.

  
Új motívumok
BAG felső tagozatosok, valamint középiskolások számára

Magasság: 46 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 21 cm, tömeg: 1190 g, űrtartalom: 23 l

A BAG leginkább fiúknak alkalmas hagyományos modell, az említett négy modell közül a legkidolgozottabb, az olyan apróságokra szolgáló zsebek, mint a szemüveg és hasonlók, kiválóan elrendezettek a hátizsákon. A hátrésznél powerbankra szolgáló zseb található. Az egyetlen modell, amely oldalsó kompressziós pántokkal rendelkezik, amelyek közelebb helyezik a táska súlyát a háthoz. Ezen felül levehető fém karabinerrel ellátott szervezővel is rendelkezik. A mellkasi pánt utólag megvásárolható. A hátrész a további modellekhez képest jobban párnázott.
A Bagmaster idén módosította a vállpántok felvarrásának módját. Közel voltak egymáshoz, így a modellek nem minden gyermek számára voltak alkalmasak. Idén, a 21-es számmal ellátott modellek vállpántjai távolabb helyezkednek el egymástól.
 

 

DIGITAL felső tagozatosok, valamint középiskolások számára

Magasság: 46 cm, szélesség: 35 cm, mélység: 24 cm, tömeg: 880 g, űrtartalom: 23 l

A DIGITAL 4 cm-rel szélesebb, valamint több, mint 300 grammal könnyebb, mint a BAG. Mellkasi pánttal, valamint kis karabinerrel ellátott egyszerű szervezővel is rendelkezik. A vállpántok nem annyira párnázottak, mint a BAG modell esetében, inkább lányoknak alkalmas. Eredeti, nagy méretű cipzáras zsebbel ellátott közvetlenül a hátrésznél, amely apróságokra alkalmas. Ezen felül itt kulcsokra vagy powerbankra szolgáló zseb is található. Ez a zseb enyhe párnázásként szolgál a tinédzser háta számára.



  

Új motívumok SUPERNOVA és ENERGY felső tagozatosok, valamint középiskolások számára

Supernova - magasság: 47 cm, szélesség: 33 cm, mélység: 26 cm, tömeg: 740 g, űrtartalom: 23 l
Energy - magasság: 46 cm, szélesség: 35 cm, mélység: 24 cm, tömeg: 700 g, űrtartalom: 23 l

Extrém könnyű modellek lányoknak, gyakorlatilag azonosak. A szabás egyszerű, azonban mégis rendelkeznek laptopra vagy tabletre szolgáló hátsó zsebbel, egyszerű, karabiner nélküli szervezővel. Fényvisszaverő elemek kizárólag elöl találhatóak. Szokatlan, lenyűgöző formatervezésükkel hívjak fel magukra a figyelmet, a legkeresettebb modellek a Supernova 21 A és a 21 B. Az ENERGY elöl kis méretű cipzáras zsebbel rendelkezik, a DIGITAL nagy méretű, tépőzáras zsebbel ellátott. A gyártó megtartotta ígéretét, az ENERGY modell esetében távolabbra helyezte egymástól a vállpántokat. A mellkasi öv külön megvásárolható.



  

   

 



Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX