A Walker hátizsákok 2019-es modelljei

Az osztrák Schneiders hátizsákjai a legjobb minőséget képviselik a piacon. A gyártó Walker márkája többek között a színes megjelenés és a tetszetős motívumok miatt népszerű. Vessünk egy pillantást a gyártó idei újdonságaira!

A Fame iskolai hátizsákok tágas, kétrekeszes táskák, melyeket a gyermek magasságától függően általában 5. osztályos vagy idősebb általános iskolásoknak ajánljuk. Hátrészük ergonomikusan párnázott, mellkaspántjuk, valamint vállpántjaik hosszúsága állítható, vízálló anyagból készültek, fényvisszaverő részletekben gazdagok. A már jól bevált struktúra ezúttal új külsőben jelenik meg – a népszerű tavalyi motívumok olyan újdonságokkal gyarapodtak, mint például a kétoldalú flitterek vagy a táska elején található felület, melyre a gyermek szabadon rajzolhat vagy írhat.
Minden modellhez megfelelő mintájú tolltartó is kapható.

Méret: 32 x 44 x 24 cm
Űrtartalom: 32 l
Tömeg: 960 g

 

A 2018-as kínálatból a következő kedvelt motívumok továbbra is elérhetők:


A Wizzard hátizsákokat szintén a felső tagozatos, illetve az idősebb diákok számára tervezték. A modellek merev formájúak, nagy űrtartalmúak, hátrészük és vállpántjaik kényelmesen párnázottak, jól szellőzőek. Aljuk merev, ennek köszönhetően üres állapotban is tartják formájukat. A rengeteg praktikus rekesz és zseb a diákoknál minden bizonnyal sikert arat. A hátizsákokhoz egy beépített USB kábel is tartozik, amelynek segítségével a tulajdonos saját külső akkumulátorával kényelmesen feltöltheti telefonját vagy más eszközét.
Minden motívumhoz hozzáillő tolltartó is rendelhető.

Méret: 32 x 46 x 21 cm
Űrtartalom: 33 l
Tömeg: 1350 g


A Classic (Base) termékcsalád szabadidős hátizsákjai egy nagy főrekesszel rendelkeznek, melyben beépített laptop-zseb található – ebben egy 15’’-os notebook kényelmesen elhelyezhető. A hátrész hossza 45 cm, mely körülbelül 7. osztályos kortól ideális a gyermek magasságának megfelelően. A minőségi, vízálló anyag nem csak a nedvességtől, de a szennyeződéstől is védi a táskát. Az anatómiailag formált, párnázott vállpántok kényelmes viselést biztosítanak. Ugyan egyes forgalmazók a Classic modelleket iskolatáskaként jelölik, mi a merev alj és a hátrész kialakítása alapján inkább szabadidős használatra, esetleg rövidebb iskolai napokra javasoljuk azokat.
Minden modellhez megfelelő mintájú tolltartó is elérhető.

Méret: 32 x 45 x 21 cm
Űrtartalom: 30 l
Tömeg: 600 g


A Concept hátizsákok modern megjelenésűek, ugyanakkor időtlenül klasszikusak. A nagy főrekeszben párnázott zseb található egy 15’’-os notebook vagy tablet számára, a másik rekeszben pedig iratok vagy füzetek helyezhetők el. Az elülső zsebben praktikus rendező található az apróságok számára. A cipzáras, hálós oldalzsebek ideálisak a kulacs vagy innivaló elhelyezésére. Az állítható hosszúságú vállpántok kényelmesen párnázottak, a hátizsák egésze erős, vízálló anyagból készült. Tekintettel a párnázás típusára, a Concept modelleket nem a hosszú iskolai napokra, hanem inkább szabadidős tevékenységekhez ajánljuk.

Méret: 30 x 48 x 22 cm
Űrtartalom: 30 l
Tömeg: 600 g



Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX