Kategóriák megjelenítése
Merkur 8 130 modell építőkészlet 1405 db.

Merkur 8 130 modell építőkészlet 1405 db.

A termék kódja:34000008
Gyártó:Merkur Toys
Anyag:Fém

Nagy ötrétegű klasszikus építőkészlet. A MERKUR építőkészlet zászlóshajója - a legnagyobb és legjobb. A készlet 153 féle alkatrészt tartalmaz – minden típus, ami a kisebb készletekben található, beleértve a szíjakat, traktor kerekeket, fogaskerekeket és sebességváltókat, motorkerékpárokat, hosszú szögeket, szíjakat stb. A készletből terepjárók modelljei is összeállíthatók. A készlet tartalmaz egy nagy használati útmutatót, amely 130 különböző modell elkészítéséhez szükséges. A készletből nagyméretű gépek, járművek összeállítása lehetséges, melyeket fogaskerekekkel és motorral lehet mozgatni. A fiatal tervezőnek rengeteg alkatrésze van, így bármit meg tud építeni saját fantáziája szerint.
Doboz mérete: 54 x 36,5 x 8,5 cm
7 éves kortól alkalmas

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX