Kategóriák megjelenítése
Merkur 6 100 modell építőkészlet 940 db.

Merkur 6 100 modell építőkészlet 940 db.

A termék kódja:34000006
Gyártó:Merkur Toys
Anyag:Fém

Nagy, négyrétegű klasszikus építőkészlet. Ez a készlet nagyon népszerű az egyedi komponensek gazdagsága és számos modell felépítésének lehetősége miatt. Ez a készlet tartalmazza a legtöbb alkatrészt, például a Mercury M5-öt és számos más alkatrészt, mint például a nagy traktor kerekeit, fogaskerekeket, hosszú szögeket, szíjakat stb. A készlet tartalmaz egy nagy használati útmutatót, amely különféle modellek, például traktor, nagy daru összeállításához tartalmaz utasításokat. , kerekes kotrógép, teherautó stb. A készletből fogaskerekek és nagyméretű gépek összeszerelése lehetséges. A fiatal tervezőnek elegendő alkatrésze van ahhoz, hogy fantáziája szerint modelleket készítsen.
Doboz mérete: 54 x 36 x 6 cm
6 éves kortól használható 54x36x6 cm

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX