Kategóriák megjelenítése

Matějovský Josef Lada Négy évszak pamut deluxe ágyneműhuzat

A termék kódja:815237
Gyártó:Matějovský
Anyag:Pamut deluxe digitális

Josef Lada bájos rajzai sokunkban a gondtalan gyermekkor emlékeit idézik fel. Képesek a cseresznyevirág vagy a lángoló tábortűz illatára emlékeztetni. Hóval teli telekről álmodozunk. Varázsoljon ilyen varázslatos hangulatot otthonába a Four Seasons pamut ágyneműnek köszönhetően. A természetes tónusok kellemes palettájának és az időtlen hagyományos motívumoknak köszönhetően az ágynemű bármely hálószoba dísze lesz. A Cotton deluxe digitális ágynemű a legmodernebb digitális nyomtatással van nyomtatva, amely rendkívül precíz részletességet biztosít. A motívum az ágynemű mindkét oldalán azonos, a kényelmes cipzáros záródás megkönnyíti a rögzítést. Tippünk: Szép és eredeti ajándékot keres szeretteinek? Merítsen ihletet a Josef Lada gyűjtői kollekciójából.

Méret: 1x 140/200, 1x 70/90

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX