Kategóriák megjelenítése

Matějovský Josef Lada Mikeš pamut deluxe ágyneműhuzat

A termék kódja:815235
Gyártó:Matějovský
Anyag:Pamut deluxe digitális

Kapcsolódó termékek

Jersey gumis lepedő világoszöld
7567 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Ki ne ismerné Mikešt! Egy fekete beszélő macska, aki a Ševců melletti Hrusicében élt... Josef Lada rajzai és meséi a gyermekkor velejárói! Éljen a kortalan cseh klasszikus egy modern gyerekszobában. A Mikeš pamut ágynemű közvetlenül ösztönzi az esti olvasásra és mesemondásra. A puha és finom 100% pamut egészséges és kellemes alvást biztosít. A Cotton deluxe digitális ágynemű a legmodernebb digitális nyomtatással van nyomtatva, amely rendkívül precíz részletességet biztosít. A motívum az ágynemű mindkét oldalán azonos, a kényelmes cipzáros záródás megkönnyíti a rögzítést. Tippünk: Szép és eredeti ajándékot keres szeretteinek? Merítsen ihletet a Josef Lada gyűjtői kollekciójából.

Méret: 1x 140/200, 1x 70/90

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX