Kategóriák megjelenítése

MAPED Creativ Barbie Lumi Board mágneses tábla szett

A termék kódja:907061
Gyártó:Maped

Kapcsolódó termékek

Egyedi, a gyerekek körében nagyon népszerű háttérvilágítású tábla A Maped Creativ BarbieLumi Board a Barbie kollekcióból rajzoktatásra szolgál. A táblának köszönhetően lehetőség van előre definiált sablonok újrarajzolására Barbie témával, vagy saját kompozíciók készítésére különféle formájú és karakterű. A Lumi Board fejleszti a gyermek koordinációját és finommotorikáját. 5 különböző nehézség.

Egyedülálló tábla, amely tökéletes eszköz a rajzoláshoz és újrarajzolásához. A Barbie témájú sablon kiválasztása után a sablon bekerül a Lumi Boardba, amely felnagyítja és megvilágítja a sablont. A háttérvilágítású képekkel saját kompozíciókat készíthet Barbie-ról, házáról, táskákról, kiegészítőkről és még sok másról. A sablonok 5 nehézségi szintre vannak felosztva a gyermek képességei szerint, a legegyszerűbb gyakorló mozdulatoktól a bonyolultabbakig. A Lumi Board 4 x LR6/AA elemmel működik.

Kreatív készlet tartalmazza:

30 sablon képpel 5 nehézségi fokozatban
12 színes jelölő
20 fehér papír
Az elemeket nem tartalmazza.

Hasonló termékek

Mágneses rajztábla 20x15cm(1)
6 344 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Mágneses rajztábla
9 115 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX