Kategóriák megjelenítése
Labirintus ceruzával

Labirintus ceruzával

A termék kódja:91010638
Anyag:Papír
A cím a helyes út megtalálásának egyik kedvenc tevékenységét tartalmazza. A gyermek segít átigazolni barátait a labirintusban, vagy kiválasztani a megfelelő utat. Nem csak befejezi a tevékenységet és a célba vezeti barátait, hanem grafomotoros készségeket is gyakorol, és nagyon jól szórakozik! Különböző nehézségű labirintusok váltják egymást a weboldalon, amely nem unja meg a gyereket, hanem éppen ellenkezőleg, éberen tartja. Megpróbálja megtalálni a helyes utat, átmegy egy formált labirintuson, vagy szórakozik egy labirintusban, ahol egyszerre több út van. Ezenkívül a cím végén ellenőrizheti, hogy a labirintus helyesen oldódott-e meg. 40 oldal színes útvesztőt és ösvényt tartalmaz, a cím végén egy megoldással és egy fából készült ceruzával.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX