Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Kreatív filctechnika beállítása Zsiráf

Kreatív filctechnika beállítása Zsiráf

A termék kódja:0730135
Gyártó:MFP paper
Anyag:Anyag
Készítsen saját eredeti képet a zebráról gyermekeivel. Ezeknek a kreatív készleteknek köszönhetően gyermekei gyakorolják az ujjaikat és javítják a kézimunkájukat. Minden darab eredeti és egyedi lesz. Ezután megjelenítheti a kész képet a szobában vagy valaki

Kreatív készlet praktikus kezek - zebra. Készítsen saját eredeti képet a zebráról gyermekeivel. Ezeknek a kreatív készleteknek köszönhetően gyermekei gyakorolják az ujjaikat és javítják a kézimunkájukat. Minden darab eredeti és egyedi lesz. Ezután megjelenítheti a kész képet a szobában, vagy odaadhatja valakinek. UTASÍTÁS: Ragasszon előre elkészített filc darabokat az előre kinyomtatott eredetire. A hátoldalán matrica van, így csak annyit kell tennie, hogy leveszi a védőpapírt és az eredetire ragasztja. A CSOMAG TARTALMA: - sablon - 51 darab nemezdarab - 1 db műanyag szem - utasítás FIGYELEM: Felnőtt felügyelete mellett használja, távolítsa el a csomagolást gyermekek elől, 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, apró részeket tartalmaz, lenyelési és fulladásveszélyt tartalmaz. Az ár 1 darabra vonatkozik. Függönyös díszdobozban szállítjuk. Méretek: 175mm x 280mm x 2mm (Sz x M x M)

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX