Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

KOH-I-NOOR Polycolor 3822 művészi ceruzák, 12 db.

KOH-I-NOOR Polycolor 3822 művészi ceruzák, 12 db.

A termék kódja:0190954
Gyártó:Koh-i-noor

Kapcsolódó termékek

Kiváló minőségű művészi zsírkréták. Ceruza átmérője 7 mm, a ceruza átmérője 3,8 mm. Mély nyom.

Az állandó Polycolor pasztellceruzák színes magjának alapja gazdag, kiváló minőségű és tökéletesen diszpergált pigmentek, amelyeket gondosan válogatott és régóta bevált gyártóktól vásárolnak a világ minden tájáról. A festés végeredménye és tartóssága a pigmentek fényállóságától és adagolt koncentrációjától is függ. Ezért a színpigmentek magas adagolási koncentrációját írják elő ennek a terméknek a teljes színtartományában. A zsíros készítménynek köszönhetően ez a termék inert a vízhez.

Egy másik fontos komponens a fehér agyag, általában a legtisztább és finomságú fehérített kaolin. Ez a pasztell magokat, kötőanyagok és egyéb adalékok hozzáadásával együtt, összetéveszthetetlen jellegzetességet eredményez, amikor egy hordozóra töröljük. A kellemes felhordás érdekében a pasztellmag olyan alkatrészt tartalmaz, amely elegendő mennyiségben biztosítja a könnyű sima kopást, anélkül, hogy jelentős nyomást kellene gyakorolni a magra. A mag nagy átmérőjének köszönhetően ez a termék kiváló művészi előfeltételeket kínál minden felhasználó számára. A nemes fa, amelyből a ceruza készül, megkönnyíti az élesítést.

A gyártáshoz használt egyik komponens sem tartalmaz mérgező vagy más módon veszélyes anyagokat.

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX