Kategóriák megjelenítése

Készlet nyálka készítéséhez

A termék kódja:180553
Gyártó:Bubble Factory
Készlet nyálka készítéséhez, tartalmaz 500 ml aktivátor, 1000 mml nyálka ragasztó és 5 neonos színt. És már el is kezdheti a szórakozást hogy elkészítse a saját nyálkáját. A nyálka aktivátornak és a ragasztónak köszönhetően elkészítheti a tökéletes nyálkát amely biztonságos, nem mérgező és megfelel az EU előírásainak.Nem tartalmaz semmi káros és nem megfelelő anyagokat!A nyálka üledéket tartalmazhet, amely nem káros. Használat előtt rázza fel!Használati útmutató:A tál aljára öntsön egy kevés ragasztót. Folyamatos keverés melett adja hozzá cseppenként az aktivátort, amíg nem kap olyan sűrűségű nyálkát amivel elégedett. Ez egy tiszta nyálkát hoz létre amit kedvére színezhet csilámokkal színezékekkel.TIPP: Mivel ez egy úgy nevezettt vízi nyálka, a nyálka az idő múlásával megkeményedhez és eltörhet. Ez azonban nem probléma! Ez csak azt jelenti, hoyg elpárolgott a víz. Helyezze akemény Meganyálkát néhány másodpercre meleg vízbe. Gyúrja át az anyagot, mint a tésztát. A nyálka szépen helyre áll és utána újra játszhat vele. Tárolja zárt tartályban távol a melegtől.A nyálka üledéket tartalmazhat, ez nem káros. Használat előtt rázza fel!

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX