Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Készlet nyálka készítéséhez

Készlet nyálka készítéséhez

A termék kódja:180553
Gyártó:Bubble Factory
Készlet nyálka készítéséhez, tartalmaz 500 ml aktivátor, 1000 mml nyálka ragasztó és 5 neonos színt. És már el is kezdheti a szórakozást hogy elkészítse a saját nyálkáját. A nyálka aktivátornak és a ragasztónak köszönhetően elkészítheti a tökéletes nyálkát amely biztonságos, nem mérgező és megfelel az EU előírásainak.Nem tartalmaz semmi káros és nem megfelelő anyagokat!A nyálka üledéket tartalmazhet, amely nem káros. Használat előtt rázza fel!Használati útmutató:A tál aljára öntsön egy kevés ragasztót. Folyamatos keverés melett adja hozzá cseppenként az aktivátort, amíg nem kap olyan sűrűségű nyálkát amivel elégedett. Ez egy tiszta nyálkát hoz létre amit kedvére színezhet csilámokkal színezékekkel.TIPP: Mivel ez egy úgy nevezettt vízi nyálka, a nyálka az idő múlásával megkeményedhez és eltörhet. Ez azonban nem probléma! Ez csak azt jelenti, hoyg elpárolgott a víz. Helyezze akemény Meganyálkát néhány másodpercre meleg vízbe. Gyúrja át az anyagot, mint a tésztát. A nyálka szépen helyre áll és utána újra játszhat vele. Tárolja zárt tartályban távol a melegtől.A nyálka üledéket tartalmazhat, ez nem káros. Használat előtt rázza fel!

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
96 %
10 vásárló értékelése alapján

Legfrissebb híreink

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

22.03.

Herlitz iskolatáskák és hátizsákok 2022

Kiválóan illeszkedő ergonomikus táskák új formatervezésben a 2022-es évre.

MenuX

InformaceX