Kategóriák megjelenítése
Játék hajók Naval csata társasjáték

Játék hajók Naval csata társasjáték

A termék kódja:26100308
Gyártó:Bonaparte
Anyag:Műanyag
Miután a játékfedelet függőleges helyzetbe nyitotta, a játékosok felosztják a hajókat úgy, hogy mindkettőjüknek ugyanannyi azonos típusú hajója legyen. Az egyes hajók lyukainak száma jelzi a hajó elsüllyesztéséhez szükséges találatok számát.
A játékosok hajóikat a játék függőleges felületére helyezik. Felváltva lövöldöznek. Betűk és számok kombinációjával lőnek az ellenfél hajóira, például B8, D2 és hasonlók. Ha a lövés sikeres, a játékos újra lő. Ellenkező esetben az ellenfél lő. A játékos a játék vízszintes mezőjén saját lövését jelöli az ellenfél hajóira. Ha eltalálja az ellenfél hajóját, akkor sárga, ha nem fehér csapszeggel jelöli a helyet.
A függőleges területen az ellenfél sikeres lövéseit is közvetlenül saját hajói furataiba jelöli. Ha a hajó összes lyukát ütésként jelölik, a hajót elsüllyesztik és eltávolítják a játéktól.
A játékot az nyeri, aki elsüllyeszti az ellenfél összes hajóját.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX