Kategóriák megjelenítése

Iskolai hátizsák Bagmaster THEORY 20 B, fejhalgató ajándékba

Fejhallgató fiús
ajándék ingyen
Fejhallgató fiús
A termék kódja:G191528
Mélység: 10 cm
Szélesség:20 cm
Magasság:30 cm
Teherbírás:3
Térfogat:29 l
Fényvisszaverő elemek: nem
Gyártó:Bagmaster

Kapcsolódó termékek

Kétkamrás iskolai hátizsákok két elülső zsebbel az általános iskola második osztályához. A srácoknak tetszeni fog szép színkombinációval. A fő kamra nagyon tágas, alkalmas az iskolai füzettartók és tankönyvek elhelyezésére. A rekesz belsejében egy elválasztó zseb található a jobb és átláthatóbb elrendezés érdekében. A második kamra A4-es füzetek elhelyezésére alkalmas. A fő rekesz belsejében varrott, megerősített párnázott oldalfalak vannak (magasság 18 cm), tépőzárassal rögzítve, ami megerősíti az egész hátizsákot.
Az elülső felső zseb egy szervezőt tartalmaz, egy zsebbel a mobil elhelyezésére akár 14,5 x 7,5 cm. A szervező tetején van egy műanyag kulcstartó és karabély. A hátizsák elülső részben van egy alsó zseb alkalmas a tolltartó vagy más kis tárgyak elhelyezésére. Oldalos zsebek alkalmasak egy kulacs elhelyezésére. A hátizsák mélysége oldalos kompressziós szalagokkal állítható be.
A vállpántok anatómiailag alakúak és puha párnázottak. A hátizsákot a vállhoz rögzíthetjük egy rugalmas mellkaspánt segítségével, amely nem része, de külön megvásárolható.
Az iskolai táska gyártásához használt anyagok megfelelnek az EU biztonsági követelményeinek. A hátizsák alja párnázott, stabil, erős és varrott - a hátizsák jól áll.
Tekintettel arra, hogy a hátizsák egyedi nyomtatott területe vágva van egy tekercs anyagból, lehet bármilyen hátizsák eredeti, i. a színsáv elrendezése eltérhet a fotótól.


Részletes leírás:
  • tágas két rekeszes iskolai hátizsák
  • párnázott hátfal, hogy biztosítsa a hatékony légáramlást és a légtelenítést
  • oldalos kompressziós pántok
  • párnázott hátizsák alja az 1680 D anyagból
  • stabil, erős és varrott - a hátizsák jól áll
  • oldalos zsebek a kulacs elhelyezésére
  • fényvisszaverő elemek a hátizsák elülső részben
  • párnázott fogantyú és erős fül

Űrtartalom: 24 l
Méret: 44,5 x 30 x 22 cm
Súly: 1,18 kg
Kapacitás: 9 kg
Anyag: 100% poliészter
Garancia: 3 év

Gyártó: Bagmaster

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX