Kategóriák megjelenítése
Iskola hátizsák Bagmaster ENERGY 9 A

Iskola hátizsák Bagmaster ENERGY 9 A

A termék kódja:G5009289
Mélység: 26 cm
Szélesség:33 cm
Magasság:47 cm
Teherbírás:10
Térfogat:34 l
Fényvisszaverő elemek: igen
Gyártó:Bagmaster
Extra könnyű, 3 rekeszes diák hátizsák elsősorban felsősöknek, középiskolai tanulóknak. A hátizsák oldalzsebei gumírozott szegélyűek. A hátrész merevített, anatómiailag kialakított. A vállpánt testhezálló, párnázott. Fülhallgatónak alkalmas kivezető található a táska elején. A táska első zsebén fényvisszaverő található. Szivacsos fogantyú található a tetején, külön kis textil fülecske a hátizsák felakasztásához.  Alja megerősített.
Mellkasi öv külön rendelhető hozzá, mellyel a súlyeloszlás optimizálható.
Kialakítás:
A 3 rekeszes hátizsák főrekeszében kényelmesen elférnek az A4 méretű tankönyvek, füzetek, valamint a füzetbox. Belül egy gumírozott zseb található, ami alkalmas pl. a füzetek elkülönítésére. (A zseb mérete 23x25x4 cm).
A középső rekesz alkalmas A4-es füzetek tárolására, de a füzetbox nem fér el benne.
Az első rekeszben egy jól áttekinthető iratrendező található. Ennek része egy hálós zseb, ami cipzárral zárható, valamint további zsebek apróbb tárgyaknak. Az első rekeszben elhelyezhető A5-ös füzetek, tolltartó és egyéb apróságok.
A két oldalán gumírozott zseb található pl. kulacsok számára.

Méret: 47 x 33 x 26 cm
Súly: 0,7 kg
Teherbírás: 10 kg
Térfogat: 23 l
Anyaga: 100% poliészter - külső anyag és a bélés is.
Garancia 3 év

Gyártó: Bagmaster
Az ingyenes kézbesítés csak átutalás formájában igénybevehető. Ha ön az utánvételi fizetési formát választja,az utánvételi összeg át lesz utalva (GLS 250Ft).

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX