Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Hubelino golyópálya

A HUBELINO egy kiváló minőségű építőkészleteket gyártó márka, amely termékei közvetlenül Németországban gyártottak környezetbarát anyagokból. Nem csak felhőtlen szórakozást biztosít a gyerekeknek, hanem fejleszti a képzelőerőt, a finommotoros készségeket, a koncentrációt, valamint a logikát. Az építőkészlet egyes elemei 100%-ban kompatibilisek a LEGO Duplo-val. ABS műanyagból készülnek, TÜV szerinti egészségre ártalmatlan anyag tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint a CE és az EN71 szabványoknak is megfelelnek.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 2Következő

A HUBELINO golyópályák kiváló társak óvodás korú gyerekeknek. Támogatják térbeli gondolkodásukat és a részletekre való odafigyelést. A kis építészek mókás formában ismerkedhetnek meg a gravitációval és a gyorsulással.

szórakoztató építőkészletek gyerekeknek 4 éves kortól alkalmasak, fejlesztik a logikájukat és finommotoros készségeiket. A kockáknak köszönhetően a gyerekek olyan játékokkal ismerkedhetnek meg, mint a dominó és a szúdoku, tangramot rakhatnak ki, megkereshetik az eltűnt báránykát, valamint a számokat és az egyszerű matematikai műveleteket is megtanulhatják.
 
HUBELINO pi egy teljesen új, forradalmi rendszer, amely segítségével vonzó formatervezésű, sokféle kivitelezési lehetőséget kínáló golyópályák építhetők. A fizikai trükköket kreatív szerkezettel ötvözik. A versenypályák lehetővé teszik, hogy a golyók nagy sebességgel haladjanak, a játék kilövőkkel kiegészített. Gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott.

Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX