Hubelino golyópálya

A HUBELINO egy kiváló minőségű építőkészleteket gyártó márka, amely termékei közvetlenül Németországban gyártottak környezetbarát anyagokból. Nem csak felhőtlen szórakozást biztosít a gyerekeknek, hanem fejleszti a képzelőerőt, a finommotoros készségeket, a koncentrációt, valamint a logikát. Az építőkészlet egyes elemei 100%-ban kompatibilisek a LEGO Duplo-val. ABS műanyagból készülnek, TÜV szerinti egészségre ártalmatlan anyag tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint a CE és az EN71 szabványoknak is megfelelnek.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
Hubelino SudokuAKCIÓ
10 972 Ft10 931 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Hubelino golyópálya - Maxi építőkockával 213 db.AKCIÓ
53 576 Ft53 569 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Pi golyósáv - kockák M 78 dbAKCIÓ
20 593 Ft20 586 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Rejtvény-Az építkezésenAKCIÓ
7 552 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Golyók 12 db.AKCIÓ
3 702 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Puzzle élet a tanyánAKCIÓ
7 552 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Puzzle -TűzoltóságAKCIÓ
7 552 Ft
Elérhetőség: 2 nap

A HUBELINO golyópályák kiváló társak óvodás korú gyerekeknek. Támogatják térbeli gondolkodásukat és a részletekre való odafigyelést. A kis építészek mókás formában ismerkedhetnek meg a gravitációval és a gyorsulással.

szórakoztató építőkészletek gyerekeknek 4 éves kortól alkalmasak, fejlesztik a logikájukat és finommotoros készségeiket. A kockáknak köszönhetően a gyerekek olyan játékokkal ismerkedhetnek meg, mint a dominó és a szúdoku, tangramot rakhatnak ki, megkereshetik az eltűnt báránykát, valamint a számokat és az egyszerű matematikai műveleteket is megtanulhatják.
 
HUBELINO pi egy teljesen új, forradalmi rendszer, amely segítségével vonzó formatervezésű, sokféle kivitelezési lehetőséget kínáló golyópályák építhetők. A fizikai trükköket kreatív szerkezettel ötvözik. A versenypályák lehetővé teszik, hogy a golyók nagy sebességgel haladjanak, a játék kilövőkkel kiegészített. Gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott.

Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX