Kategóriák megjelenítése
Homokfestés sablon Dino 1

Homokfestés sablon Dino 1

A termék kódja:637637
Gyártó:Adrian Martinkovič
Anyag:Egyéb

Kapcsolódó termékek

Dino - 10 x 10 cm (kontúrminta). Előre nyomtatott és elővágott sablon színes homokkal való létrehozáshoz, minőségi matricára nyomtatva 350 g.
Az alkotáshoz nem kell más, mint egy kis készség, egy gombostű, színes homok és papír az alkotás alapjául.
Az eredetik szürkével vannak nyomtatva, a ragasztó pedig fehér, így az egyes darabok lefejtése után jól látható, hogy az eredeti melyik részével dolgozik.

TIPP:dolgozzon egy tálcán, akkor a homok ellenőrzése alatt lesz

UTASÍTÁS:
Egy tűvel fokozatosan eltávolítja a felső fedőfólia egyes kivágott részeit az öntapadó alátétről, és fokozatosan finom díszhomokkal szórja meg az egyes részeket. A homok csak azon a helyen ragad meg, amit lehántottak. A többit visszaöntjük a tálba. Vágja le a következő részt, és folytassa a végéig. Ez tényleg könnyű. A képen látható homok nem esik le, nagyon finom és jól tapad a matricán. Mindig fekete kontúrral kezdje a csiszolást. A homokfelhasználás nagyon alacsony.


Az eredetit celofán zacskóba csomagolva szállítjuk.
A motívum szerzője: Adrian Martinkovič, Csehországban készült

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX