Kategóriák megjelenítése
HEXBUG Battle Spider 2.0 narancssárga

HEXBUG Battle Spider 2.0 narancssárga

A termék kódja:805062176025
Gyártó:Innovation First

Kapcsolódó termékek

Ugráló plüss pók 7cm
2293 Ft
Elérhetőség: 2 nap
A HEXBUG pók továbbfejlesztett változata! Futurisztikus párbaj fénysugárral. A távirányító segítségével a pók nemcsak minden irányba mozog, hanem más pókokra is rálövi a nyalábot. A hatlábú pók 360 fokos IR-vezérléssel és LED-puskával ellátott forgófejjel rendelkezik, reális visszarúgással és futurisztikus hangokkal. A nyaláb hatótávolsága 0,1 - 1,5 méter. Tartsa ezt a távolságot. Az IR vezérlő hatótávolsága 5 méter. A póknak van egy találat számlálója, és harc közben a legyőzött pók 10 találat után deaktiválódik. Ezt a gomb megnyomásával újra kell indítani. A kétcsatornás vezérlő lehetővé teszi több pók egyidejű vezérlését. Két pók elleni harc során az egyiket be kell kapcsolni (vezérlő és pók) A módban, a másikat (vezérlő és pók) B módban. A pókot 3xAG13 elem, 2xAG13 vezérlő (mellékelve) táplálja. 2 szín, ajánlott életkor: 8+

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX