Kategóriák megjelenítése

Hátizsák Danza Grey

A termék kódja:D201810081
Gyártó:Danza
A design hátizsákot tinédzserek számára tervezték, alkalmas szabadidős tevékenységekre vagy az úton. Az egykamrás hátizsák egy siló béléssel rendelkezik, egy külső zsebbel cipzáras rögzítéssel. A kiváló minőségű cipzárak fém csillag alakú törölközővel vannak ellátva. A szürke plüss hátizsák párnázott, hosszúkás, fekete bőrből készült vállpántok. Hosszukon egy varrott fekete textilpánt ezüst Danza sisters logóval. A hátizsák hátulja meg van erősítve. A hátizsákot egy balett csúcs formájú medál díszíti, és hurokja van a lógáshoz vagy a kézben tartáshoz.
Méretek: 31 x 23 x 8 cm
Anyag: 100% poliészter
Gyártó: Danza

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX