Kategóriák megjelenítése
Hamiro baba sétálva villog 60 cm, masszív test, széles szoknya

Hamiro baba sétálva villog 60 cm, masszív test, széles szoknya

A termék kódja:18689450
Gyártó:Jakro
Anyag:Műanyag
Biztosítani kell a fehérnemű és a ruhák megfelelő öltözködését. Különösen a bugyi nem kerülhet a lábak és a törzs közötti ízületek területére. Ha ezek a feltételek teljesülnek, fordítsa bal vagy jobb kezét felfelé vízszintes helyzetbe. Ezután a babát e kéz mögött vezetjük, kissé felváltva balra és jobbra. Séta közben a baba oldalra fordítja a fejét. Ez a baba nem ülhet le és nem csavarhatja meg a lábát. A baba szilárd műanyagból készült. A baba testét langyos vízbe áztatott ruhával lehet lemosni. Ezt a babát nem lehet fürdetni. A babának villogó szemei vannak, amelyek fekvő helyzetben csukva vannak, és álló helyzetben nyitottak. A baba haja finom poliamid szálakból készül. Soha ne kezelje haját hajsütővel vagy más forró tárgyakkal, hanem csak fésüléssel. A baba ruháját kézzel lehet mosni 30 ° C-ig. Vasalhatja őket, ha a vasalót nejlonra vagy nedves ruhára helyezi. Ne tegye ki a babát közvetlen tűznek vagy túlzott hőnek.
A csomag méretei: 26 x 60 x 15 cm.
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX