Kategóriák megjelenítése

Gyerek hátizsák Ergobag ease L - Flake

A termék kódja:F074273
Mélység: 15 cm ,  16 cm
Szélesség:22 cm
Magasság:35 cm
Térfogat:10 l
Fényvisszaverő elemek: igen
Gyártó:Ergobag

Kapcsolódó termékek

Az Ergobag easy L hátizsák az óvodáskorú gyermekek számára készült, amelyet az óvodában és szabadidős kirándulások során használhatják. A hátizsák 100% újrahasznosított PET palackokból készült (kb. 10,7 db palack), a műanyag csatok nem tartalmaznak káros anyagokat, például ftalátokat. A

hátizsák térfogata 10 l és elférnek benne az A4-es fomátumú füzetek is. A hátizsákhoz tartozik még egy Kletties is, amely tépőzárral van rögzítve - tehát & nbsp; cserélhető. Ennek köszönhetően minden hátizsák egyedi lehet, a Kletties matricák megvásárolhatóak. A hátizsák puhított háttal és hevederekkel rendelkezik. Az állítható magasságú mellkaspánt kényelmesebbé teszi viseletet. A palackzseb a hátizsák belsejében található. A hátizsák egy fő rekesszel és egy kisebb az elülső zsebbel rendelkezik, pl. apró tárgyak számára.

A fényvisszaverő elemek rossz idő esetén is jó láthatóságot biztosítanak a gyermek számára. A hátizsák szövete impregnált, ami ellenállóvá teszi az esővel és a szennyeződésekkel szemben (1500 mm-es vízoszlop). A hátizsák súlya csak 370 g.

Súly: 370 g
Méretek: 32 x 22 x 15,5 & nbsp; cm
Térfogat: 10 l

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX