Kategóriák megjelenítése

Fimo kids Create & Play Virágok

A termék kódja:O803302
Gyártó:Staedtler

Kapcsolódó termékek

A FIMO Kids modellező anyag speciálissan a kisgyermekek kezeihez kifejlesztve, CE tanúsítvánnyal rendelkezik és az EU minden játékbiztonsági szabványának megfelel
FIMO Kids create & play bevezeti a kis művészeket az ékszerkészítésbe, de a fantáziájuk kiteljesedéséhez is helyet hagy.
A Fimo egy polimer vegyület, amely polivinil-kloridokból, gélekből, gyantákból, lágyítókból és színezékekből készül. Könnyűségének, puhaságának, formázhatóságának és egészségügyileg biztonságosságának köszönhetően a modellezés egyszerű és biztonságos lesz a kis művészeknek. A páratlan színválasztékból könnyedén kikeverhetőek más árnyalatok. Új, lezárható tasakoknak köszönhetően a fel nem használt anyagokat biztonságban lehet tartani a portól és a kiszáradástól.

Csomag tartalma:
  • 4x FIMO kids 42g – világos rózsaszín, rózsaszín, lila, csillámlós fehér
  • 25 gyöngy
  • szalag
  • modellező kés
  • illusztrált utasítások

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX