Kategóriák megjelenítése
Ěpítőjáték Seva Nagy család 915 db.

Ěpítőjáték Seva Nagy család 915 db.

Radir
ajándék ingyen
A termék kódja:40014002
Gyártó:Beneš a Lát
Anyag:Műanyag

Építsen babakocsit, bútorokat, konyhát vagy bármi mást - a készlet 915 darabot tartalmaz, és a képzelet nem ismer határokat. 27 x 38 x 18 cm-es dobozban. Életkor 4+ Minden általunk gyártott játékot rendszeresen tesztelnek egy neves tesztlaboratóriumban, és megfelelnek az EN71 szabvány szerint a számtalanság és a biztonság minden követelményének. Korhatára nincs korlátozva. Bár gyártóként 4 éves kortól ajánljuk a készletet, azt tapasztaltuk, hogy a 3 éves gyerekek szüleik felügyelete mellett nyernek vele. És ha kihagyjuk az óvodát és az iskolát, akkor elmondom neked, hogy szeretnek belőle szülőket, sőt nagyszülőket is építeni ... Ez a CSEH SEVA készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, így nincs oka annak, hogy hiányoznia kell egy gyerekszobában. Ezenkívül az összes SEVA készlet kompatibilis egymással, így folyamatosan bővítheti őket. Mivel törődünk a gyermekek egészséges fejlődésével, nem vagyunk közömbösek a környezet állapotában, amelyben fel fognak nőni. Ezért jó minőségű újrahasznosítható műanyagból készült játékainkat új csomagolásban hozzuk, amelyek a lehető legkevesebb terhet róják a természetre. A csomag méretei: 27 x 38 x 18 cm. 4 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX