Kategóriák megjelenítése
Ěpítőjáték Seva Család-lakás 564 db.

Ěpítőjáték Seva Család-lakás 564 db.

A termék kódja:40012702
Gyártó:Beneš a Lát
A nagy érdeklődés miatt kibővítettük Seva Rodina termékcsaládunkat egy új (2020 őszi) készlettel, amely a lakhatás témájára összpontosított. A gyönyörű és színes színkombinációknak köszönhetően, ahol a lila, a rózsaszín és a világoskék színek dominálnak, ez a készlet mindenképpen sok okos kislány figyelmét felkelti! Ez a készlet összesen 564 darabot tartalmaz, amelyekből gyönyörű és eredeti életmódot állíthat össze az eredeti seváčeki figuráknak (két seváčeki figura a csomag része), vagy saját figuráinak vagy kis babáinak. Mit lehet összeállítani a Housing készletből? Csak rajtad és a fantáziádon múlik! Néhány inspiráló tippet készítettünk Önnek, például egy modern sarokkonyhát, természetesen mosogatóval mosogatáshoz és beépített hűtőszekrénnyel. Ezen kívül egy konyhaasztal székkel vagy kanapéval két és három figurához, akik itt ülhetnek és élvezhetik például a forró teát vagy az édességet. Mi lenne a hálószoba nélküli élet? Még itt sem lesz rövid, építhet egy úgynevezett repülőteret - széles gyermekágyat a kényelmes alváshoz. A kis építők minden bizonnyal értékelni fogják a kis éjjeliszekrényeket, ahol könyvet vagy egy csésze teát tárolhatnak (nem a készlet részét képezik).
4 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX