Kategóriák megjelenítése
Epítőjáték Seva Animals 347db

Epítőjáték Seva Animals 347db

A termék kódja:40030171
Gyártó:Beneš a Lát
Anyag:Műanyag

Merüljön el az állatvilágban a SEVA segítségével. Építs egy pingvint, hattyút vagy más állatot. És ha abbahagyja az állatok élvezetét, építsen madárházat vagy repülőgépet. A SEVA Animals - Birds készlet 347 alkatrészt tartalmaz. A csomagban színes darabokat talál egy pingvin kölyök vagy egy hattyú összeállításához. De ennek nem kell véget vetnie a játékának és az építkezésnek. Mivel a SEVA lehetőségeit csak az ön fantáziája korlátozza, a darabok lehetnek tyúk, sas vagy akár repülőgép formájában. Megfelel a játékbiztonság EN71 európai szabványának, és minőségét rendszeresen ellenőrzik. Minden SEVA készlet kompatibilis egymással, és lehetőségeik folyamatosan bővíthetők. A csomag méretei: 35 x 33 x 5 cm. 5 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX