Kategóriák megjelenítése

Emipo Ergo One Pegas iskolatáska

A termék kódja:Q80102110
Mélység: 23 cm
Szélesség:33 cm
Magasság:39,5 cm
Térfogat:23 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Emipo

Hasonló termékek

Ergo One iskolatáska első osztályosok számára készült. Lovas iskolatáska fő előnye az alacsony súly (0,95 kg), a tisztaság és a stabilitás. A táska ergonómikusan kialakított hátulja PU hab hálóval van bevonva. Nagy belső teret kínál mozgatható válaszfalakkal, elülső zsebbel tépőzárral és két oldalsó zsebbel - húzózsinórral és tépőzárral. Az alja műanyagból készült, ami nemcsak a táska stabilitását, hanem a szennyeződésekkel és nedvességgel szembeni ellenálló képességét is növeli. A táska anyaga vízlepergető. Minden oldalon fényvisszaverő elemek gondoskodnak a gyermek biztonságáról. Az aktatáska fém záródással, reflektorral záródik. A termék a ČSN 796506 szabványnak megfelelően készül, cseh termékként van felcímkézve, és bónuszként 36 hónap garanciát kínál. Kiegészítő leírás: - anatómiailag formázott hátlap - nagy belső tér - egy elülső és két oldalsó zseb, pl. egy palack vizes számára - az elülső zsebben egy hálós zseb az apróságoknak - belső mozgatható válaszfal, amely három részre osztja a teret és egy fix zseb - hátul gumi az iskolaszerek tárolására - teljesen műanyag alsó - fényvisszaverő elemek - fix felső szárny, belül órarenddel - vízlepergető impregnálás - textil hurok a táska felakasztásához és ergonomikus gumírozott fogantyú
 
Méretek: 33 x 23 x 39,5 cm
Tömeg: 33 x 23 x 39,5 cm : 0,95 g
Térfogat: 23 l

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX