Kategóriák megjelenítése
ELMER´S nyálkakészítő készlet

ELMER´S nyálkakészítő készlet

A termék kódja:Z2050943
Gyártó:ELMER´S

Kapcsolódó termékek

Kreatív Elmer´s nyálkakészítő szett. A készlet tartalmaz egy átlátszó iskolai ragasztót, egy üveg varázslatos folyadékot és 4 színes csillogó dekorációs ragasztót tubusban. Nincs szükség további összetevőkre (pl. sütőpor és hasonló).A készlet tartalma:2x átlátszó Elmer´s iskolai ragasztó (átlátszó alapot készít a nyálka számára)2x üveg mágikus Elmer´s folyadék (a ragasztót nyálkává alakítja)4x Elmer´s dekorációs ragasztó csillámokkal (kék, zöld, arany és piros)Fontos információk:Nagyon fontos a mágikus folyadék folyamatos adagolása és keverése!Nincs szükség semmi másra a nyálka előállításához.Csak egy tálra és egy spatulára van szüksége az összes hozzávaló elkeveréséhez.A kész nyálkát lezárva tárolja, nehogy megszilárduljon.A játék után alaposan mosson kezet.Felnőtt felügyelet szükséges.Mosható, nem mérgező, gyermekek számára biztonságos (3 év alatt nem alkalmas). Nem tartalmaz bóraxot.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX