Kategóriák megjelenítése

Dakine 365 Canvas 21l Cortez hátizsák

A termék kódja:T10007525
Mélység: 20 cm
Szélesség:30 cm
Magasság:46 cm
Térfogat:21 l
Gyártó:Dakine

Tágas, egyrekeszes Dakine hátizsák finom szürke színben szabadidő eltöltésére vagy iskolai hátizsák alkalmi viseletre. A 21 literes főrekeszben a szabadidős tevékenységekhez szükséges holmik, az iskola, valamint egy 15 hüvelykes laptop is megtalálja a helyét. A nagy elülső zseb kihangsúlyozza a hátizsák klasszikus retro megjelenését, és lehetővé teszi apró tárgyak, például pénztárca vagy mobiltelefon tárolását. A lágyan párnázott hátlap és az állítható vállpántok kényelmes illeszkedést és optimális illeszkedést biztosítanak. A jobb formázás érdekében a hátizsák alsó része megerősített. Vizuális részletként a hátizsákot egy egyszerű Dakine logó díszíti a hátizsák elején. További leírás:
- Laptop hely akár 15 hüvelykes laptopokhoz
- tágas főkamra
- hurok akasztáshoz vagy kézben hordáshoz

Űrtartalom: 21 l
Méretek: 46 x 30 x 20 cm
Anyaga: pamutvászon

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX