Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bosszúállók

A Bosszúállók egy kitalált szuperhős-csapat a Marvel Comics képregényeiben. 2008-ban Vasember és a Hihetetlen Hulk indította el ezt a jelenséget, akiket aztán Thor és Amerika Kapitány is követett. Ezek a hősök és társaik együtt szálltak szembe az idegen fenyegetéssel, így alakult meg a Bosszúállók csapata. Később csatlakozott Sólyomszem és Fekete Özvegy is. A történetekben felbukkan még Amerika Kapitány szerelme, Peggy Carter is, illetve az utca további hősei, akik megvédik a bolygót a más galaxisokból érkező fenyegetésektől. Például Thanos az őrült titán a végtelen köveket keresi, hogy azok segítségével kiirthassa az univerzum felét. Röviden: feszültség, fordulatok és elszántság. Mindez megtalálható a végtelen fantáziával teli történetekben, amelyekre a fiúk annyira várnak. 
Stránka 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX