Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bosszúállók

A Bosszúállók egy kitalált szuperhős-csapat a Marvel Comics képregényeiben. 2008-ban Vasember és a Hihetetlen Hulk indította el ezt a jelenséget, akiket aztán Thor és Amerika Kapitány is követett. Ezek a hősök és társaik együtt szálltak szembe az idegen fenyegetéssel, így alakult meg a Bosszúállók csapata. Később csatlakozott Sólyomszem és Fekete Özvegy is. A történetekben felbukkan még Amerika Kapitány szerelme, Peggy Carter is, illetve az utca további hősei, akik megvédik a bolygót a más galaxisokból érkező fenyegetésektől. Például Thanos az őrült titán a végtelen köveket keresi, hogy azok segítségével kiirthassa az univerzum felét. Röviden: feszültség, fordulatok és elszántság. Mindez megtalálható a végtelen fantáziával teli történetekben, amelyekre a fiúk annyira várnak. 

Kínálatunkban Bosszúállók puzzlet, ágyneműhuzatokat, hátizsákokat, fürdőlepedőket és egyebeket talál, azonban a kínálat folyamatosan bővül. Termékeink közt Harry Potter és Minyonok termékeket is talál.
Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX