Bosszúállók

A Bosszúállók egy kitalált szuperhős-csapat a Marvel Comics képregényeiben. 2008-ban Vasember és a Hihetetlen Hulk indította el ezt a jelenséget, akiket aztán Thor és Amerika Kapitány is követett. Ezek a hősök és társaik együtt szálltak szembe az idegen fenyegetéssel, így alakult meg a Bosszúállók csapata. Később csatlakozott Sólyomszem és Fekete Özvegy is. A történetekben felbukkan még Amerika Kapitány szerelme, Peggy Carter is, illetve az utca további hősei, akik megvédik a bolygót a más galaxisokból érkező fenyegetésektől. Például Thanos az őrült titán a végtelen köveket keresi, hogy azok segítségével kiirthassa az univerzum felét. Röviden: feszültség, fordulatok és elszántság. Mindez megtalálható a végtelen fantáziával teli történetekben, amelyekre a fiúk annyira várnak. 

Kínálatunkban Bosszúállók puzzlet, ágyneműhuzatokat, hátizsákokat, fürdőlepedőket és egyebeket talál, azonban a kínálat folyamatosan bővül. Termékeink közt Harry Potter és Minyonok termékeket is talál.
Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX