Boll hátizsákok

Kiváló minőségű, műszaki szempontból kifinomult iskolai hátizsákok a SCHOOL MATE 20 az első osztályú osztályok számára és a SMART 24 az általános iskola 3. évfolyamán vonzódnak az állítható magasságú hátsó rendszerhez, a fényvisszaverő elemek sorozatához és a megerősített hátlaphoz az egyenletes súlyelosztás érdekében. A hátizsákok ergonómikus vállpántokkal, derékövvel és mellkasi hevederekkel állíthatók, amelyek magassága és hossza állítható.
Kínálunk egy többcélú SIOUX 15 hátizsákot iskolai és ovis hátizsák, FALCON 20 hátizsákot, amely második hátizsákként használható a 3. osztályú iskolatáska felsősöknek számára, és az EAGLE 24 modellt az általános iskola második osztályának és a diákoknak. Ezeknek a modelleknek számos biztonsági fényvisszaverő eleme van, valamint egy hátsó AIR-flux rendszer, mellkas- és ágyéki heveder, valamint megerősített hátlap az egészséges illeszkedés érdekében.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
   
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX