Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Boll hátizsákok

Kiváló minőségű, műszaki szempontból kifinomult iskolai hátizsákok a SCHOOL MATE 20 az első osztályú osztályok számára és a SMART 24 az általános iskola 3. évfolyamán vonzódnak az állítható magasságú hátsó rendszerhez, a fényvisszaverő elemek sorozatához és a megerősített hátlaphoz az egyenletes súlyelosztás érdekében. A hátizsákok ergonómikus vállpántokkal, derékövvel és mellkasi hevederekkel állíthatók, amelyek magassága és hossza állítható.
Kínálunk egy többcélú SIOUX 15 hátizsákot iskolai és óvodai, FALCON 20 hátizsákot, amely második hátizsákként használható a 3. osztályú gyermekek számára, és az EAGLE 24 modellt az általános iskola második osztályának és a diákoknak. Ezeknek a modelleknek számos biztonsági fényvisszaverő eleme van, valamint egy hátsó AIR-flux rendszer, mellkas- és ágyéki heveder, valamint megerősített hátlap az egészséges illeszkedés érdekében.
A városi PROPHET magas színvonalú hallgatói hátizsákjai igényes felhasználók számára készültek, párnázott tablet és laptop zsebük akár 14 "-ig is elrendezhető, és cső alakú hátsó párnázatú, dinamikus légáramlással rendelkezik.
   
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX