Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster Galaxy 9 C iskolatáska, pastelky és színes ceruza ajándékba

A termék kódja:G50083502
Mélység: 21 cm
Szélesség:29 cm
Magasság:38 cm
Teherbírás:7
Térfogat:22 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Kapcsolódó termékek

Minőségi háromrekeszes iskolatáska. Magasabb növésű elsős lányok számára alkalmas. Alacsonyabb termetű gyermekek számára második iskolatáskának alkalmas (általános iskola 3. osztálytól). A hármas szett tartalmazza az iskolatáskát, egy tolltartót és egy tornazsákot.
A hátsó fő rekesz úgy van kialakítva, hogy könnyen elférjenek benne az A4-es méretű füzettartók és a nehezebb könyvek. Ennek a fő kamrának a belsejében a varrott szövet zseben belül egy ergonomikus, könnyű, de nagyon hatékony váz van rögzítve az iskolatáska hátuljához. A belső váz fiziológiailag úgy formázza az iskolatáska hátrendszerét, hogy az elősegítse a gyermek gerincének és hátának fejlődését. Ennek köszönhetően az iskolatáska jól illeszkedik az iskolás gyermekek hátához és az orvosi vélemények alapján ideális az iskolába járó gyerekeknek. Különösen a gerinc és a derék körül a hátrendszer puhán párnázott.
Az anatómiai formázás és a párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, lehetővé teszi az elégséges levegőáramlást és így minimalizálja a gyermek hátának izzadását. A második (középső) rekesz belsejében egy 25 x 14,5 cm méretű cipzáros hálózott zseb található. Ez a rekesz nagyon tágas és elegendően mély. A4-es méretű füzettartók és füzetek tárolására lehet használni.
A harmadik rekesz megfelelő például A4-es füzetek tárolására. Ám a méreteinek köszönhetően füzettartók tárolására már nem alkalmas. Ennek a rekesznek a belsejében található egy szervező zseb 3 toll vagy ceruza tárolására alkalmas zsebbel és mobil tárolásra alkalmas zsebbel.
Elülső két cipzáros zseb: A felső apróságok, esetleg kisebb méretű tolltartó számára ideális. A zseb méretei – a ferde vágás miatt a felső részen mérve – 17 x 10 cm. Az alsó cipzáros zseb tolltartó, tízórai vagy egyéb apróságok számára alkalmas.
Egy palack tárolásához is alkalmas gumírozott szegélyezésű hálós oldalzseb található a táska oldalán. Ez a zseb kihasználatlanság esetén behúzható egy cipzár segítségével.
A vállhevederek anatómiailag formázottak, párnázottak. Ezek a felső és az alsó műanyag kapcsok segítségével egyénileg állíthatók. A hátizsák része a mellkasi heveder is, amely a vállheveder fixálását biztosítja.
Az iskolatáskán több fényvisszaverő elemet helyeztek el a tanuló láthatóságának maximális biztosítására. Főleg az elülső részén, az oldalán, és a hevedereken.
A hátizsák gyártásához felhasznált anyagok és fényvisszaverő elemek megfelelnek az EU biztonsági normáinak.
A táska alsó része vízálló anyagból készül, mosható. Műanyag lábakkal is el van látva, melyek védik a táskát a szennyeződéstől.
Az iskolatáskát fel lehet akasztani egy fül segítségével

Méretek: 40 x 29 x 21 cm
Tömeg: 0,99 kg
Térfogat: 17 l
Teherbírás: 7 kg
Anyag: 100 % poliészter
Garancia: 3 év

Gyártó: Bagmaster

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX