Kategóriák megjelenítése
BAAGL Tritan kulacs Egyszarvú 500 ml

BAAGL Tritan kulacs Egyszarvú 500 ml

A termék kódja:A-31271
Gyártó:Baagl Presco Group

Az iskolai felszerelésből nem hiányozhat a megfelelő ivópalack – a BAAGL palack pedig alkalmas iskolába, kirándulásra vagy sportklubba.
A zárható fedél egy csepp italt sem enged ki, és garantálja a könnyű és intuitív használatot. Az üveghez tartozik egy szűrő is, aminek köszönhetően használhatod az üveget gyümölcsös vagy teás limonádékhoz (az anyag meleg italokhoz is alkalmas). A palackhoz egy hurok is csatlakozik a kényelmes kézben tartás érdekében.

Tanúsított tritán anyag garantálja az ital maximális biztonságát és minőségét, mivel nem áraszt kellemetlen műanyagszagot, mint más műanyagok esetében, és nem tartalmaz káros anyagokat (BPA, PVC, ftalátok és mások). Hiszen a tritan termékeket az egészségügyben is használják.

Üveg térfogata: 500 ml
Gyártó: Presco Group 

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX