Kategóriák megjelenítése
Arc díszítő gyémántok / strasszok Ice Princess

Arc díszítő gyémántok / strasszok Ice Princess

A termék kódja:00542790
Gyártó:Teddies
Anyag:Műanyag
Ragadós szandál az arcra, amellyel biztosan bámulni fog, nem csak hercegnőként! Alkalmas más alkalmakra is, mint például ünnepségek, játékok vagy akár alkalmi viselet. A szín inkább kék, de néhány átlátszó gyémánt szivárványos kiemeléssel rendelkezik. Az alkalmazást mosott és száraz arcon kell elvégezni. Egyszerűen távolítsa el a köveket a védőfóliáról, és ragassza a kívánt helyre, és kész! A dekoráció többször is használható, de minden további használattal a tapadás csökken.
A táska mérete: 18 x 17,5 cm
Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX