Kategóriák megjelenítése

Walker Wizzard CAMPUS EVO Black hátizsák

A termék kódja:4212280
Mélység: 20 cm
Szélesség:32 cm
Magasság:45 cm
Teherbírás:8
Térfogat:30 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Schneiders Walker
Merev formájú, stabil aljú, négyrekeszes iskolatáskaUSB porttal felső tagozatosoknak és idősebbeknek.
A táska elülső részén egy kisebb, egyszerű cipzáras zseb található. Az első nagyobb rekesz cipzárral zárható, belsejében kisebb zsebek vannak kulcs, notesz és egyéb apróságok elhelyezésére. A cipzáras középső rekesz belső határolók nélküli, de a hátsó részén egy kisebb zseb található a mobiltelefon vagy külső akkumulátor (power bank) számára. A hátsó rekesz szintén cipzárral zárható, további osztások nélküli. A táska alsó részén, bal és jobb oldalon két kisebb cipzáras zseb található, ezekben például uzsonna, kulacs vagy pénztárca helyezhető el. A hátizsák tetején ergonomikusan kialakított, erős fogantyú található, hátrésze párnázott, anatómiailag formázott. A hátrész közepén beépített szellőző található, ez alatt pedig egy kisebb cipzáras zseb került elhelyezésre. A táska stabilitását az állítható derékpántok is elősegítik. A vállpántok párnázottak, ezeken is megtalálhatók a speciális szellőzők, nem hiányoznak továbbá a fényvisszaverő csíkok sem. A mellkaspánt csatjába egy vészjelző síp került beépítésre. További újdonság, amelyet ez a modell kínál, az a táska felső részén, az első és középső rekesz között található USB port, a hozzátartozó kábellel együtt, amely megkönnyíti a mobiltelefon feltöltését, akár út közben is! (Az USB port működéséhez külső akkumulátor elhelyezése szükséges, amely nem a hátizsák tartozéka.)

Méret: 46 x 32 x 21 cm
Tömeg: 1,18 kg
Űrtartalom: 33 l
Teherbírás: 8 kg
Anyagösszetétel: PES 600D

Gyártó: Schneiders

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX