Kategóriák megjelenítése
Tinédzser sportzsák - Lamborghini 20 maxi

Tinédzser sportzsák - Lamborghini 20 maxi

A termék kódja:54590267
Gyártó:Arsuna

Papucs táska iskolás gyerekeknek a középiskolás diákok számára a Lamborghini Cars 2020 maxi kollekcióból, nagyobb méretben, mint a klasszikus táskáknál.
A megfelelő tárolóhely alkalmas sporteszközök hordozására, utazásra, valamint egy iskolai hátizsák pótlására. A táskának van egy nagy fo zseb, és egy zsinórral van meghúzva, amely szintén hátsó hevederekként szolgál. Erős és tartós anyagból készül.
Táska mérete: 37 x 46 cm
Szürke színű
Anyag: 100% poliészter
A szín tisztasága és a lehető leghosszabb élettartam fenntartása érdekében vasalást vagy mosást nem javasolunk mosógépben, csak kézzel.

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX