Készítse elő a tavaszi és húsvéti dekorációkat

A tél a végéhez közeledik, és a tavasz már a színpadon van. A napsugarak egyre erősebbek, a természet ébredezik, és hamarosan nárciszokban, prímrózsákban és tulipánokban gyönyörködhetünk. Van 5 tippünk a tavaszi és húsvéti alkotásokhoz, amelyekkel a gyerekeket szórakoztathatod, miközben tavaszt teremtesz otthonodban.


 

Nem csak a húsvéti nyuszik

A vidám, színes nyuszik elkészítéséhez mindössze kemény színes papírra, ollóra, ragadós szemekre és filctollakra vagy zsírkrétákra van szükséged. A nyuszisablont rajzold át a színes papírra, és vágd ki. Ezután már csak a szemeket kell felragasztani és az arcot kifesteni.
 

Húsvéti tojások

Hamarosan itt a húsvét és a vele járó tojásdíszítés. Az idősebb gyerekek viasszal is díszíthetnek, csak néhány viaszgyertyára van szükséged, amit megolvaszthatsz. A viaszt egy kerek fejű tűvel viheted fel a tojásokra, amelyet egy közönséges ceruzába szúrt radírral ragasztasz. A kisebb gyerekeknek ajánljuk a dekorációs filctollakat vagy akrilfestékeket, amelyekkel fantáziájuk szerint festhetnek, vagy a tojásokat matricákkal is díszíthetik.


 

Ablakok díszítése

Ne feledkezzünk meg az ablakok díszítéséről sem. Egyszerűbb megoldás az üvegre ragasztott ragasztófóliák, amelyeket aztán lehúzhatunk és elrejthetünk egy másik évre. Egy másik lehetőség az üvegfesték. Helyezze a kiválasztott képet vagy sablont az eurofóliába, és vigye fel a festéket az eurofóliára. Ha a festék megszáradt, egyszerűen húzd le a képet a fóliáról, és helyezd át az ablakra.
 

Homokfúvás

A homokfestés népszerű tevékenység kicsik és nagyok körében egyaránt. Számos tavaszi és húsvéti sablon létezik, amelyeket színes homokkal lehet megfesteni. A képeket bekeretezheti, vagy eurócsomagolásba csomagolhatja, és a falra vagy esetleg egy hirdetőtáblára rögzítheti.
 

Vasalható gyöngyök

Vasalható gyöngyökből nyuszikat, húsvéti tojásokat, tavaszi virágokat és egyéb képeket készíthetsz, a fantáziádnak nincsenek határai :). A kivasalt terméken keresztül cérnát vagy zsinórt húzhatsz át, és például egy vázában gallyakra akasztva gyönyörű tavaszi dekorációt készíthetsz belőle. Szükséged lesz vasalható gyöngyökre, egy alátétre, amire a képet helyezheted, később pedig egy vasalóra és sütőpapírra, amire rávasalhatod a képet.


 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX