SPIRIT® – kolekció 2018 - iskolai, diák és szabadidő hátizsákok

A Spirit hátizsákok modern dizájnnal, különböző formatervezéssel és sok motívummal rendelkeznek. Szüksége van hátizsákra az iskolába vagy a városba? Szereted a sportos vagy elegáns megjelenést? Szereted a zenét? A Spirit sok helyzetben megoldást kínál. Az idei gyűjteményből sorokat állítottunk össze.

Hátizsákok felső tagozatos iskolások számára erős, párnázott vállpánttal vannak ellátva mellkasi övvel és további vállpánttal, hogy a hátizsákot a háthoz lehet húzni. Belül talál egy speciális zsebet a laptop elhelyezésére. A táska alja lábakkal van ellátva.

Hátizsák anatómiailag formázott, légáteresztő anyagból, gerincszlophoz igazodó hátfallal és megerősített táska aljával:


 

Hátizsák külön zsebbel a laptop elhelyezésére . A hátfala párnázott, légáteresztő anyagból:

Hátizsák anatómiailag, párnázott hátlfal kialakítással:


 
Hátizsák anatómiailag, párnázott hátlfal kialakítással:Diák hátizsákok egy könnyebb kialakítású, egyszerű párnázattal a hát- és vállpántokkal. Az eredmény kis súly. Belül egy zseb van a laptop elhelyezésére .

Hátizsákok diákok és felnőttek számára iskolába vagy a városba is:
A farmer halhatatlan! Az árnyalatok időtálló megjelenése sokféle színben is megfelel a felnőtteknek:Hátizsákok MP3 lejátszó csatlakoztatással. Egyszerű design dupla színben:Szabadidő hátizsákok érdekes tervezés és design elemeket kínálnak.Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX