Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudni akarod, mi ma IN? Hogy legyen valami praktikus, vagy csak azért, hogy más legyen? Talán nem is tudtad, hogy léteznek írószerek és iskolai felszerelések.
Szívesen bemutatjuk őket Önnek :-)

Mi a helyzet az eltüntető filccel ellátott szövegkiemelővel? Tudja? Az egyik oldalra a szokásos módon sárga szövegkiemelőt használsz, a másik oldalra pedig írsz.

Nagyon praktikus rugalmas vonalzó. Elveszítheted ezeket a maximumokat, de nem törheted össze őket! Ezáltal sokkal tartósabbá válnak.Ismered a Pilot radírtollakat. Tudtad, hogy vannak más márkák is, amik talán az osztály felének nem lesz, hogy ne legyen állandó kavarodás? Mindkettő eldobható és külön megvásárolható, cserélhető utántöltővel is rendelkezik.
Vannak még vastagabb Herlitz és Pelican tollak is, 3 felülettel a könnyebb fogás érdekében a még csak tanulók számára, és 3 színben.Ön szerint a vizespohár túl sok helyet foglal? Akkor szerezzen be egy összecsukhatót.Tudta, hogy a Cseh Köztársaságban gyártó KORES-nak van egy új ECO ragasztószivacsja. 60%-ban megújuló erőforrásokból készül, nem tartalmaz oldószereket, savakat, nem mérgező.

Sikerült már valaha is megszúrnia magát egy körzővel vagy kilyukasztania a táskáját? Ezzel a tűvédelemmel ellátott körzővel és a karok kívánt pozícióban való rögzítésének szabadalmaztatott rendszerével soha többé nem fogsz ilyet tenni! A tűt a műanyag védőburkolatba "zárták".


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX