Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudni akarod, mi ma IN? Hogy legyen valami praktikus, vagy csak azért, hogy más legyen? Talán nem is tudtad, hogy léteznek írószerek és iskolai felszerelések.
Szívesen bemutatjuk őket Önnek :-)

Mi a helyzet az eltüntető filccel ellátott szövegkiemelővel? Tudja? Az egyik oldalra a szokásos módon sárga szövegkiemelőt használsz, a másik oldalra pedig írsz.

Nagyon praktikus rugalmas vonalzó. Elveszítheted ezeket a maximumokat, de nem törheted össze őket! Ezáltal sokkal tartósabbá válnak.



Ismered a Pilot radírtollakat. Tudtad, hogy vannak más márkák is, amik talán az osztály felének nem lesz, hogy ne legyen állandó kavarodás? Mindkettő eldobható és külön megvásárolható, cserélhető utántöltővel is rendelkezik.
Vannak még vastagabb Herlitz és Pelican tollak is, 3 felülettel a könnyebb fogás érdekében a még csak tanulók számára, és 3 színben.



Ön szerint a vizespohár túl sok helyet foglal? Akkor szerezzen be egy összecsukhatót.



Tudta, hogy a Cseh Köztársaságban gyártó KORES-nak van egy új ECO ragasztószivacsja. 60%-ban megújuló erőforrásokból készül, nem tartalmaz oldószereket, savakat, nem mérgező.

Sikerült már valaha is megszúrnia magát egy körzővel vagy kilyukasztania a táskáját? Ezzel a tűvédelemmel ellátott körzővel és a karok kívánt pozícióban való rögzítésének szabadalmaztatott rendszerével soha többé nem fogsz ilyet tenni! A tűt a műanyag védőburkolatba "zárták".


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX