A Topgal hátizsákok 2019-es kollekciója

A cseh Topgal cég 1993 óta van jelen a piacon, és minőségi termékeikkel Csehországban és Szlovákiában egyértelműen az élvonalban vannak.
Az iskolatáskák és hátizsákok idei kollekciója új színeket, mintákat és szabásokat kínál. A modellek ideálisak az általános iskola felső tagozatos tanulóinak, illetve a középiskolás diákoknak. A modern megjelenés mellett természetesen nem maradhatnak el a következő praktikus elemek sem:

  • párnázott, ergonomikusan formált hátrész alumínium merevítéssel,
  • állítható, kényelmesen széles vállpántok,
  • szűkíthető mellkaspánt,
  • 15,6”-os laptop, illetve tablet elhelyezésére szolgáló párnázott zsebek,
  • mindkét oldalról vízhatlan anyag,
  • merev alj ellenálló Topdura anyagból (az ITC Zlín intézetben tesztelve),
  • diszkréten elhelyezett, sötétben mégis feltűnő fényvisszaverő részletek,
  • remek szellőzés,
  • megerősített cipzár a főrekeszen.
 

Az új hátizsákok közül kiemeljük a RUBI 19030-as modellt, mely a lányok kedvence lehet csillogó elülső zsebével és divatos virágmintájával, illetve a ROTH 19028-as modellt, melyet különleges origami motívumok díszítenek. Az új SIAN modellek formája megváltozott, nagyobb űrtartalmúak és megerősített cipzárral rendelkeznek. A YUMI és ROTH hátizsákok pasztell színekben tündökölnek és finom graffiti motívum díszíti őket. A TERI modellek között elérhetők olyan táskák is, melyek anyaga világítós, így azok akár 2 km-ről is láthatóak.

A laptop táskák közül megemlítjük a TOP 169 modellt, mely három fő zsebbel és 13 kisebb zsebbel rendelkezik. Párnázott zsebében elhelyezhető egy notebook, illetve tablet, a vállpántok mögött rejtett zseb található, továbbá finom plüssel bélelt zseb szolgál a napszemüveg védelmére és beépített kábel a mobiltelefonok töltéséhez.






Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX