A Topgal hátizsákok 2019-es kollekciója

A cseh Topgal cég 1993 óta van jelen a piacon, és minőségi termékeikkel Csehországban és Szlovákiában egyértelműen az élvonalban vannak.
Az iskolatáskák és hátizsákok idei kollekciója új színeket, mintákat és szabásokat kínál. A modellek ideálisak az általános iskola felső tagozatos tanulóinak, illetve a középiskolás diákoknak. A modern megjelenés mellett természetesen nem maradhatnak el a következő praktikus elemek sem:

  • párnázott, ergonomikusan formált hátrész alumínium merevítéssel,
  • állítható, kényelmesen széles vállpántok,
  • szűkíthető mellkaspánt,
  • 15,6”-os laptop, illetve tablet elhelyezésére szolgáló párnázott zsebek,
  • mindkét oldalról vízhatlan anyag,
  • merev alj ellenálló Topdura anyagból (az ITC Zlín intézetben tesztelve),
  • diszkréten elhelyezett, sötétben mégis feltűnő fényvisszaverő részletek,
  • remek szellőzés,
  • megerősített cipzár a főrekeszen.
 

Az új hátizsákok közül kiemeljük a RUBI 19030-as modellt, mely a lányok kedvence lehet csillogó elülső zsebével és divatos virágmintájával, illetve a ROTH 19028-as modellt, melyet különleges origami motívumok díszítenek. Az új SIAN modellek formája megváltozott, nagyobb űrtartalmúak és megerősített cipzárral rendelkeznek. A YUMI és ROTH hátizsákok pasztell színekben tündökölnek és finom graffiti motívum díszíti őket. A TERI modellek között elérhetők olyan táskák is, melyek anyaga világítós, így azok akár 2 km-ről is láthatóak.

A laptop táskák közül megemlítjük a TOP 169 modellt, mely három fő zsebbel és 13 kisebb zsebbel rendelkezik. Párnázott zsebében elhelyezhető egy notebook, illetve tablet, a vállpántok mögött rejtett zseb található, továbbá finom plüssel bélelt zseb szolgál a napszemüveg védelmére és beépített kábel a mobiltelefonok töltéséhez.


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX