Kategóriák megjelenítése
Mega buborékfújó 1 l + nagy gyűrű

Mega buborékfújó 1 l + nagy gyűrű

A termék kódja:1336505
Gyártó:Bubble Factory

Buborékfújó nagy buborékokhoz Megabublina - végre van egy működő buborékfúvó, amelyre támaszkodhat! A megabuborék az egyetlen buborékfújó a piacunkon, amellyel mindenki játékosan képes példátlan méretű buborékokat létrehozni, és még a különféle buborékingek és varázslatok miatt sem kell aggódnia. Az anyukák minden bizonnyal értékelni fogják azt a tényt, hogy a buborékfúvó nem foltozza be a ruháit vagy a bútorait, így nem kell tartania attól, hogy otthon használja. A buborékfúvó biztonságos és ártalmatlan, és megfelel az összes játékbiztonsági előírásnak.

FŐ ELŐNYÖK:

MINŐSÉGI GARANCIA - Kiállunk termékeink minőségéért, ezért garantálhatjuk termékeink 100% -os funkcionalitását és ezáltal az Ön elégedettségét. Ha úgy érzi, hogy valami teljesen baj van, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent azonnal megoldunk.

A nagy buborékok buborékfújóját Matěj Kodeš, egy professzionális buborékkészítő és sok buborékokkal rendelkező világrekord tulajdonosa javasolja.

FOLYATLAN - a padlón, a bútorokon, de főleg ruhákon (még esküvői ruhán sem! ??)

BIZTONSÁGOS, BIZTONSÁGOS, NEM TOXIKUS, STABIL - megfelel:

& nbsp; & nbsp; & nbsp; A játékokra vonatkozó, a 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelv szerinti követelmények megfelelnek a harmonizált játékbiztonsági előírásoknak
& nbsp; & nbsp; & nbsp; Az Európai Parlament és a Tanács 1907/2006 / EK rendelete (REACH)

UNIVERSAL - univerzális utántöltőként klasszikus kis, automatikus vagy esküvői buborékfújókhoz is.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX