Kategóriák megjelenítése

HUBELINO puzzle-állatok az esőerdőben

A termék kódja:410177
Gyártó:Hubelino

Kapcsolódó termékek

HUBELINO Pi ÉpítőelemAKCIÓ
3578 Ft
Elérhetőség: 2 nap
A Hubelino rejtvények a gyermekek két kedvenc tevékenységét ötvözik: egy kreatív játék kockákkal és színes rejtvényképekkel. A kockák a gyermekek számára ismerősek, és megkönnyítik a puzzle darabjainak elhelyezését és bepattintását, az alaplemez a szükséges stabilitást is biztosítja, és kiváló betétként szolgál utazás vagy takarítás közben is. A nagy és kiváló minőségű nyomtatott kockák ideálisak a kezdők kezébe.

A rejtvények játékosan támogatják a gyermekek vizuális érzékelését, a rövid távú memóriát és a logikus gondolkodást. Az életkornak megfelelő motívumok a szem-kéz koordinációt és a mozgáskészséget is javítják. A rejtvény kitöltése elősegíti az önbizalmat, és a csalódott tolerancia és a koncentrált munka fokozott, kitartó tevékenység révén erősödik.
Minden Hubelino darab kompatibilis a LEGO Duplo kockákkal. Mint minden Hubelino termék, a rejtvényeket is Németországban gyártják a legmagasabb minőségi előírások szerint, és független intézetek tesztelik. A készlet 35 színes kockát és 1 alaplapot tartalmaz. 4 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Hasonló termékek

Hubelino SudokuAKCIÓ
10 607 Ft10 567 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Puzzle- VízvilágAKCIÓ
7 300 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Puzzle -TűzoltóságAKCIÓ
7 300 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX