Kategóriák megjelenítése
Hubelino Ballroom - 46 darab lengéscsillapítás

Hubelino Ballroom - 46 darab lengéscsillapítás

A termék kódja:E420411
Gyártó:Hubelino

Kapcsolódó termékek

HUBELINO Golyók 12 db.
3931 Ft
Raktáron
Hubelino - Zöld építőlap
6017 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Az eredeti HUBELINO készlettel soha nem lehet unatkozni. Az elkészített alap játéktáblára szabadon helyezheted rá a kiegészítőket. A cél az, hogy a legjobb és legstabilabb pályát alkosd meg velük, amelyen keresztül az elengedett labda végig tud menni a pályán. Ezzel a kiegészítővel még szórakoztatóbb lesz a játék 46 új darab építőelemmel, köztük két hintával és egy pár darab összekötő csatornával. A pályaépítés nagyobb, hosszabb és nagyobb kihívás - ki képes létrehozni a legjobb labda pályát? A HUBELINO labda pályák kompatibilisek a LEGO Duplo játékokkal.
A készlet 46 db építőelemet tartalmaz, ebből 1 db 16 x 22,5 cm-es alaplap, 2 db golyó és 2 db labdákhoz való hinta.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX