Kategóriák megjelenítése
Gyerek hátizsák Ergobag ease S - Dotty

Gyerek hátizsák Ergobag ease S - Dotty

A termék kódja:F074075
Mélység: 13 cm
Magasság:30 cm
Fényvisszaverő elemek: igen
Gyártó:Ergobag
Az Ergobag easy S hátizsák az óvodáskorú gyermekek számára készült, amelyet az óvodában és szabadidős kirándulások során használhatják. A hátizsák100% újrahasznosított PET palackokból készült (kb. 8,9 palack), a műanyag csatok nem tartalmaznak káros anyagokat, például ftalátokat. A

hátizsák térfogata 6 l. A hátizsákhoz tartozik még egy Kletties is, amely tépőzárral van rögzítve - tehát & nbsp; cserélhető. Ennek köszönhetően minden hátizsák egyedi lehet, a Kletties matricák megvásárolhatóak. A hátizsák puhított háttal és hevederekkel rendelkezik. Az állítható magasságú mellkaspánt kényelmesebbé teszi viseletet. A palackzseb a hátizsák belsejében található. A hátizsák egy fő rekesszel és egy kisebb az elülső zsebbel rendelkezik, pl. apró tárgyak számára.

A fényvisszaverő elemek rossz idő esetén is jó láthatóságot biztosítanak a gyermek számára. A hátizsák szövete impregnált, ami ellenállóvá teszi az esővel és a szennyeződésekkel szemben (1500 mm-es vízoszlop). A hátizsák súlya csak 270 g .

Súly: 270 g
Méretek: 30 x 18,5 x 13 & nbsp; cm
Térfogat: 6 l

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX