Kategóriák megjelenítése
Fa labdapálya 58db. Detoa

Fa labdapálya 58db. Detoa

A termék kódja:33014230
Gyártó:Detoa
Anyag:Fa

Cseh gyártás Detoa

Ezek a cseh fajátékok kiváló minőségű fából készülnek, amelyet Közép-Európa hegyvidékein bányásznak. A színezéshez csak jó minőségű, minősített és környezetbarát festékeket és lakkokat használnak, amelyek megfelelnek az EN 71 szabványnak és nem károsítják a környezetet. Mivel a játékok elsősorban a legkisebb gyerekeknek készültek, kiemelt figyelmet fordítanak a technológiai folyamatra és az összeszerelésre, amely garantálja a termékek állandó és magas minőségét.

A Detoa fajátékai az európai és a hazai piacon jelenleg elérhető legjobb minőségű és legesztétikusabb fajátékok közé tartoznak. Játékok vásárlásával elvezeti gyermekeit a motoros készségek, az esztétikai érzék fejlesztéséhez és a természetes anyaghoz - a fához - való pozitív kapcsolathoz. Több generáció visszatér a Detoa játékokhoz. Nagyszülők, szülők – mindannyian Schowanek, Tofa és DETOA márkájú játékokon nőttek fel.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX