Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Fa labdapálya 58db. Detoa

Fa labdapálya 58db. Detoa

A termék kódja:33014230
Gyártó:Detoa
Anyag:Fa

Cseh gyártás Detoa

Ezek a cseh fajátékok kiváló minőségű fából készülnek, amelyet Közép-Európa hegyvidékein bányásznak. A színezéshez csak jó minőségű, minősített és környezetbarát festékeket és lakkokat használnak, amelyek megfelelnek az EN 71 szabványnak és nem károsítják a környezetet. Mivel a játékok elsősorban a legkisebb gyerekeknek készültek, kiemelt figyelmet fordítanak a technológiai folyamatra és az összeszerelésre, amely garantálja a termékek állandó és magas minőségét.

A Detoa fajátékai az európai és a hazai piacon jelenleg elérhető legjobb minőségű és legesztétikusabb fajátékok közé tartoznak. Játékok vásárlásával elvezeti gyermekeit a motoros készségek, az esztétikai érzék fejlesztéséhez és a természetes anyaghoz - a fához - való pozitív kapcsolathoz. Több generáció visszatér a Detoa játékokhoz. Nagyszülők, szülők – mindannyian Schowanek, Tofa és DETOA márkájú játékokon nőttek fel.

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX