Ergobag hátizsákok

A német Ergobag gyártó termékei luxuskategóriás, minőségi anyagokból készült, ergonomikus hátizsákok.
A gyártó nagy hangsúlyt fektet a táskák egészséges kialakítására: az egyedi felépítésnek köszönhetően a súly nagy része a deréktájékon oszlik el, a hátrész ergonomikusan formált. A hátizsákok fő előnyei:

  • mellkas- és derékpántokkal rendelkeznek, ezek használatával az össztömeg kb. 50%-a a csípő és a derék környékére helyeződik át, amely a gyermek testének legstabilabb területe,
  • a vállpántok magassága állítható, a hátizsák így mindig megfelelően illeszkedik a növésben lévő gyermek hátához,
  • egy rekesszel rendelkeznek, amelyben belső osztás található, a szűkíthető pántoknak köszönhetően a táska tartalma a hátrészhez közelebb kerül, így csökken a terhelés,
  • a kulacs a hátizsák belsejében helyezhető el, vízhatlan anyaggal van elválasztva a táska belső terétől.


Kínálatunkban megtalálhatók a gyártó kisgyermekek és óvodások számára tervezett hátizsákjai, az Ergobag Mini modellek (3-6 éves korig), az alsósoknak javasolt Ergobag Prime hátizsákok (6-11 éves korig), illetve a felsősöknek és idősebb diákoknak ajánlott Satch iskolatáska modellek (11-18 éves korig).

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 5Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX