Dakine hátizsákok

A Dakine márka a Hawaii-szigetekről, Mauiról ered, és így ejtik: [: dakein]. A szó jelentése „dolog”, tágabb értelemben „legjobb”. A pozitív önértékelés jogos. A Dakine rövid időn belül az élvonalba küzdötte magát saját piacán.

A márka története 1970-ben kezdődött. Alapítója, Rob Kaplan, szenvedélyes szörfös volt, emellett igen jó kézügyességgel rendelkezett. Rob a barátai unszolására szörf biztonsági köteleket kezdett fejleszteni. Nagy hangsúlyt fektetett a magas minőségű anyagok használatára és az igényes kidolgozásra. Nem is sejtette, hogy hobbija hamarosan mekkora sikert hoz neki.
1979-ben megalapította a Dakine céget Haikuban, amely a szörfös kellékek mellett idővel mindenféle egyéb sportfelszerelést és outdoor termékeket is kínált. 1999-ben a cég Európába is eljutott, ettől kezdve a márka népszerűsége hatalmasra nőtt nem csak a sportkedvelők, de a diákok körében is.

A Dakine termékek azóta újra és újra bizonyítanak magas minőségű kivitelükkel, élettartamukkal, kényelmükkel, cool dizájnjukkal és divatos színes megjelenésükkel. A márka összes tervezője ugyanolyan lendülettel és lelkesedéssel dolgozik az új termékek fejlesztésén, mint Rob az első szörf biztonsági kötelén.

Iskolatáskákat felső.osztályosoknak kínálunk és mellkasi övvel ellátott diák hátizsákokat.
Egyes modellek szilárd aljjal, külön laptoprekesszel, gyapjú napszemüvegzsebbel, szigetelt hőszigetelő zsebbel, kötegelőzsebbel és sok más funkcióval rendelkeznek.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX