Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Dakine hátizsákok

A Dakine márka a Hawaii-szigetekről, Mauiról ered, és így ejtik: [: dakein]. A szó jelentése „dolog”, tágabb értelemben „legjobb”. A pozitív önértékelés jogos. A Dakine rövid időn belül az élvonalba küzdötte magát saját piacán.
A márka története 1970-ben kezdődött. Alapítója, Rob Kaplan, szenvedélyes szörfös volt, emellett igen jó kézügyességgel rendelkezett. Rob a barátai unszolására szörf biztonsági köteleket kezdett fejleszteni. Nagy hangsúlyt fektetett a magas minőségű anyagok használatára és az igényes kidolgozásra. Nem is sejtette, hogy hobbija hamarosan mekkora sikert hoz neki.
1979-ben megalapította a Dakine céget Haikuban, amely a szörfös kellékek mellett idővel mindenféle egyéb sportfelszerelést és outdoor termékeket is kínált. 1999-ben a cég Európába is eljutott, ettől kezdve a márka népszerűsége hatalmasra nőtt nem csak a sportkedvelők, de a diákok körében is.
A Dakine termékek azóta újra és újra bizonyítanak magas minőségű kivitelükkel, élettartamukkal, kényelmükkel, cool dizájnjukkal és divatos színes megjelenésükkel. A márka összes tervezője ugyanolyan lendülettel és lelkesedéssel dolgozik az új termékek fejlesztésén, mint Rob az első szörf biztonsági kötelén.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX