Kategóriák megjelenítése

Cadence 12 darabos akrilfesték szett 6db.

A termék kódja:9022560

Kapcsolódó termékek

Praktikus készlet 6 db alap akrilfestékből és 1 db átlátszó lakkból, utazási csomagban. Mindegyik injekciós üveg térfogata 25 ml. A készlet kiválóan alkalmas utazásra, mint "zseb" csomagra, vagy olyan kreatívok számára, akiknek nincs szükségük színekre nagy mennyiségben. Az akrilfestékek alkalmasak kövekre, fára, vászonra, terrakottára, falra, papírra, kerámiára, betonra, falazatra stb.

A készlet tartalma:
  • 6 db alap Cadence Premium akrilfesték 25 ml térfogattal
  • átlátszó félmatt befejező lakk Cadence 25 ml térfogattal
  • praktikus hordtáska

A prémium akril félmatt festék puha, erősen átlátszatlan, gazdag, pigmentben gazdag. Alkalmas minden felületre, különféle projektekhez. Lágy állapotban vízzel hígítható, szárított állapotban vízálló. A festékek sokoldalúak, nem csak vékony rétegben, hanem texturális hatású pasztaszerű festékekben is felvihetjük őket. Az akrilfestékek nem mérgezőek.

Használati tippek:

Használat előtt rázza fel a festékes flakont.
& nbsp; A készlet 6 színt tartalmaz, amelyeket egymással keverve további árnyalatokat hozhat létre. Keverje össze a színeket úgy, hogy fokozatosan adjon hozzá egy másodpercet a világosabb színhez - egy sötétebb színt kis lépésekben, amíg el nem éri a kívánt árnyalatot. Célszerű az ecsetet vízbe meríteni, és a munka befejezése után alaposan kimosni és szárítani.
A festék megszáradása után a részleteket akril markerekkel vagy folyékony gyöngyökkel pontozhatja. Vigye fel a lakkot ecsettel 1 rétegben, és hagyja megszáradni.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX