Kategóriák megjelenítése

Boll Stellar L Lavender gyermek hálózsák

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:312701034
Gyártó:Boll

Minőségi gyerek hálózsák a Boll márkától. A STELLAR három évszakos hálózsák a hálózsákok új kategóriáját képviseli, 3D-MUMMY szarkofág konstrukcióval, amely szokatlan mozgási kényelmet és hőszigetelést biztosít a felhasználó számára.

A hálózsák hipoallergén üreges MICROFIBER DUAL ™ gyapjúval van töltve. Felépítésének és minőségi anyagainak köszönhetően minimális térfogat és súly mellett optimális hőkomfortot kínál, amit nem csak a nagyobb gyerekek értékelnek természeti kirándulások és táborok alkalmával. A STELLAR hálózsák anyagilag a sikeres PATROL gyermekhálózsák sorozatot követi, amely az elmúlt évek legsikeresebb gyermekhálózsákja lett Csehországban, és számos díjat és elismerést kapott.

A hálózsák belső rétege speciális TENDER TOUCH ™ poliészterből készült, amely nyáron hűt és nem tapad a bőrhöz, télen felmelegít és nem hűl le az első érintésre. Számos praktikus és funkcionális részlettel van felszerelve, amelyek a felnőttek hálózsákjában találhatók. Sötétben a mellkason ábrázolt foszforeszkáló csillagkép vonzza a tekintetet.

Rögzítés: bal cipzár jobbkezeseknek

Technikai paraméterek:

177 cm-es magasságig ajánlott
Súly: 1480 g (+- 50 g), súlya csomagolás nélkül
Szigetelőanyag: MICROFIBER DUAL™
Belső anyag: TENDER TOUCH™
Külső anyag: PES 70D/R/S WR
Maximális hőmérséklet: + 10 °C
Komfort hőmérséklet: 0 °C
Határhőmérséklet: -6 °C
Extrém hőmérséklet: -23 °C
Fényvisszaverő elemek
Cipzáros rögzítés
Felül húzózsinór
A hálózsák belsejében egy kis hálós zseb található cipzárral
Gyártó: Boll

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX