Kategóriák megjelenítése

Bagmaster BETA 24 A iskolatáska lányoknak 3db. szett

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:G50139486
Mélység: 20 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:40 cm
Teherbírás:7
Térfogat:19 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Három rekeszes iskolatáska lányoknak aranyos dalmát kutya képpel általános iskola első osztályától a harmadik osztályig alkalmas. Első osztályban, csak magasabb lányoknak megfelelő (kb. 128 cm).
Háromrészes készlet egy hátizsákból, egy tolltartóból és egy azonos motívumú tornatáskából áll.
Ez egy továbbfejlesztett ergonómiával rendelkező hátizsák modell, amelyet a gyermekrehabilitáció vezető cseh szakértőjével, a MUDr. Kateřina Smíšková együttműködésben fejlesztettek ki.

A hátizsák hátrendszere puha habszivacs párnákból készült belső, könnyű deszka megerősítésből áll, amely kellőképpen védi a gyermek hátát a kellemetlen lökdösődéstől. A hátrendszer része egy könnyű, levehető könnyű deréköv, amely légáteresztő hálóból készült és fényvisszaverő elemekkel van ellátva. Párnázott hátrendszer állapotellenőrzéssel, új típusú hálóval, ami nem karcol, és a háton és a vállpánton is megtalálható. Ennek köszönhetően a megtöltött iskolai hátizsák jól illeszkedik az iskolás hátára, és puha párnázott, különösen a gerinc körül és az ágyéki gerinc alatt. Az anatómiai formálás, párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, elegendő légáramlást tesz lehetővé, így minimálisra csökkenti a gyermek hátának izzadását.

A főkamrát úgy tervezték, hogy kényelmesen elférjen az A4-es iskolatáblák. A fő rekesz összecsukható, tömör alja biztosítja a dolgok egyenletes elosztását a hátizsákban és stabilitást a földön állva.
Az elülső cipzáras kamra nagyon tágas, a belső részén egy uzsonnás doboznak való zseb található. Ez a zseb tolltartók vagy papucsok tárolására is alkalmas.
Az elülső zsebben osztott rendszerező található, például a telefon és az irodaszerek számára.

A BETA iskolai hátizsák nagy mennyiségű fényvisszaverő anyagot tartalmaz, hogy maximalizálja a gyermek láthatóságát a közúti közlekedésben. Főleg az iskolai hátizsák elülső részén, oldalán, de a vállpántokon is. Az új típusú könnyű húzófülek gumihurokkal biztosítják a cipzárak kényelmes irányítását.
Az iskolai hátizsák elkészítéséhez felhasznált anyagok biztonsági szempontból megfelelnek az EU szabványoknak. A fényvisszaverő anyagok az EU szabványoknak is megfelelnek.

A vállpántok anatómiailag formásak és puha párnázottak. A hátizsák egy rugalmas mellkaspántot tartalmaz, amellyel a pántok rögzíthetők az iskolás fiú vállán. Ezt a mellkaspántot bármikor eltávolíthatja. A vállpántok tetején található flip rendszer a hátizsák hátuljáról nyitott helyzetben tartja a pántokat, így biztosítva a kényelmes illeszkedést a hátizsákon. A vállpánt végeire fényvisszaverő elemmel és mágnessel könnyedén rögzítheted a szíjvégeket.

A hátizsák alja négy erős és sűrű szövésű anyagból készült műanyag lábbal biztosítja a hátizsák hosszú élettartamát és védi a hátizsákot a szennyeződésektől. Az iskolai hátizsák egy szövethurok segítségével rögzíthető a padon lévő kampóhoz. A hátizsák egy oldalsó hurokkal rendelkezik, amellyel az orsót chiphez vagy kulcshoz rögzítheti. A zseniális elhelyezésnek köszönhetően mindig közvetlenül az oldalzsebbe csúsznak. Új termikus címke logóval. Olyan funkció, amely első érintésre rögzít. Télen fekete, meleg narancs. Próbálja ki a színváltást meleg tenyérrel.

BETA hátizsák áttekintése::

 • három rekeszes iskolai hátizsák
 • súlya mindössze 980 g!
 • oldalsó gumizsebek egy italosüveg számára
 • ergonomikusan kialakított háttámla
 • állítható mellkaspánt
 • levehető párnázott deréköv
 • állítható vállpántok, lágyan párnázott
 • tolltartó vagy uzsonnazseb
 • szervező
 • párnázott alsó műanyag lábakkal az alsó kopás ellen
 • a radír hátuljában a táblákon
 • fényvisszaverő elemek
 • design medál

Technikai paraméterek:
Mérete: 40 x 31 x 20 cm
Terhelhetőség: 7 kg
Súly: 980 g
Űrtartalom: 19 l
Garancia: 3 év

Tolltartó:
Egyszintes nem tölltöt tolltartó két kihajtható füllel lányok számára. Belseje mintás anyaggal borított. Átlátszó fólia alatt van egy órarend. Tartalmaz 20 gumis fogantyút az írószerek elhelyesztésére és 4 gumis fogantyút más iskolai segédeszközök elhelyesztésére (gumi, hegyező, stb.). Átlátszó fólia alatt van egy órarend. A tolltartóhoz tartozik egy színes, matricás órarend is (az első osztályosok számára is megfelelő, akik még nem tudnak írni-olvasni)..
Méret: 20,5 x 13,5 x 4 cm

Tornazsák:
Tágas sporttáska zsebbel és fényvisszaverő elemekkel. A széles pántok nem vágnak bele a vállakba, a hossza műanyag csat segítségével könnyen állítható.Egyszerűen a pántok meghúzásával záródik.A kisebb dolgokat az iskolás lány elrejtheti a cipzáras zsebben, amely a táska felső részének teljes szélességében van.A táska alsó részén a hálós szellőzés ideális az izzadt ruhákhoz ill. cipő.Az EU szabványoknak megfelelő fényvisszaverő elemeknek köszönhetően a táska világít a sötétben.
Méretek: 43 x 33 cm, térfogat: 1,5 l, teherbírás: 2 kg

Gyártó: Bagmaster

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX