Kategóriák megjelenítése
Baba zöld műanyag hinta

Baba zöld műanyag hinta

A termék kódja:49890344
Gyártó:Chemoplast BEC
Anyag:Műanyag
Felépítése miatt a biztonsági korláttal ellátott baba hinta 12 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára készült. Egy egyszerű felfüggesztési rendszer pillanatok alatt készen áll. Csehországban készült, minőségi és ártalmatlan műanyagból.
Javaslat: A hintát úgy helyezze el, hogy a falaktól és egyéb tárgyaktól biztonságos távolság legyen. Válasszon ütéselnyelő anyagokból vagy gyepből készült padlót. Használjon 540 ° -kal elforgatott kampókat, hogy megakadályozza, hogy kilengjenek a horgokból lengés közben.
Megjegyzés: Rendszeresen ellenőrizze a kötelek, csomók és felfüggesztési gyűrűk állapotát. Ha megsértik őket, fennáll a borulás vagy a leesés veszélye. A további használat előtt cserélje ki a sérült alkatrészeket. A maximális terhelés körülbelül 25 kg.
Figyelem: Csak háztartási használatra (beltérben vagy szabadban). Hosszú zsinórokat tartalmaz,
fennáll a megfojtás veszélye. A csomagolás nem játék, tartsa gyermekektől elzárva.
A termék megfelel az EN 71-1 és 71-8 harmonizált szabványok követelményeinek, amelyeket az 1023-as bejelentett szervezet igazolt.
A termék méretei: 33 x 28 x 30 cm.

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX