Oxybag új kollekció 2023

A gyártó már több éve gyárt ergonomikus iskolai hátizsákokat és aktatáskákat Oxybag Oxy bag iskolatáska. Folyamatosan dolgozik a hátrendszer, a vállpántok formájának javításán és a vásárlók meghallgatásán. A lányok és fiúk számára készült csodálatos motívumok minden iskolás gyermeket vonzanak. A cikket úgy fogalmaztuk meg, mint az Oxybag általános iskolai modellek - Premium és Premium Light aktatáskák, OXY Go, Scooler és az idei újdonság OXY NEXT - áttekintését.

 
Miért válassza az Oxybag márkát?
 
  • Cseh márka (gyártás Kínában; a kartonárut, a blokkokat és a csomagolást a Cseh Köztársaságban, a Tritan palackokat az EU-ban gyártják),
  • 2023-ra a Premium és Premium Light aktatáskák vállpántjai keskenyebbek lettek, és ezek az aktatáskák jobban illeszkednek a gyermekekhez, mint a korábbi kollekciókban.
  • A Premium és Premium Light modellek mellkaspántja meghosszabbodott.
  • Licencelt karakterek és motívumok a Jégkirályságból, a Pókemberből és a Jurassic Worldből.
  • A Premium és Premium Light modellek hitelesítése az ITC Zlínben,


Mit ajánlunk figyelembe venni a választásnál?
 
  • Még az idei Premium Light kollekcióval is megmaradt sajnos az üres iskolatáska instabilitása. Nyitott patent esetén felborul, de megfelelően megrakva stabil.
  • A Premium termékcsaládnak viszonylag magas a patentja, ami a kisebb gyerekeknél elveheti a nyak körüli komfortzónát.
  • A Premium Light aktatáskák mellkasi pántja a hosszabbítás ellenére rövidebb, és egyes gyermekek számára nem biztos, hogy elegendő.
TIPPEK!
  • Ajándékba idén is kap egy praktikus, könnyű, műanyag A4-es füzettartókat az új iskolatáska modellekhez. Az Oxy Go, Next és Scooler modellekhez ajándék kulcstartót adunk.
  • Az első osztályosoknak szánt, megújult tolltartók jobban tartják a formájukat, új, keményebb testet kaptak, belsejükben radírt, 15 cm-es vonalzót és kis ceruzahegyezőt, órarendet és kis szorzótáblát találsz.
  • A kiválasztott témákhoz 3, 5 vagy 9 darabos szetteket kínálunk.
  • A gyerekek élvezni fogják a 3D-s medálokat aktatáska motívumban lányoknak és fiúknak.
  • ÚJDONSÁG:
    • Új Oxy Next modell


A Premium Light és a Premium alapvető összehasonlítása

A Premium Light könnyebb és kompaktabb, mint a Premium, és jobban ül a hátulján. Közepes magasságú gyermekek számára ajánlott. A Premium modell a magasabb gyermekek számára készült. A Premiumnak van egy külön uzsonnásdoboz zsebe, a Lightnak van egy elülső mély zsebe a főrekesz részeként. A két típus belső elrendezése megegyezik. A Premium Light modell oldalsó zsebei cipzárasak, a Premium modellnél egy hálós zseb található gumiszalaggal. A 2022-es kollekcióhoz képest mindkét típus keskenyebb vállpántokkal rendelkezik, így nem csak vállas elsősöknek illenek.

Szeretnéd tudni, melyek a legjobb hátizsákok és aktatáskák első osztályosoknak? Nagyszerű értékelésükben megtalálod szubjektív értékelésünket az ergonómiáról, vagyis arról, hogyan ülnek a gyerekek hátán, ezeken az Oxybag iskolatáskákon és még sok máson. Mindez tapasztalaton alapul - évente akár 1300 táskát is látunk a gyerekek hátán!

Új motívum Prémium modell az első osztályosok számára

Magasság: 39 cm (fedőlappal együtt), szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, súly: 1100 g, térfogat: 28 l.
Maga a szabás A alakú - ezért terjedelmesebb. A hátsó rész mérete 34,5 cm a patent nélkül. Inkább nagyobb elsősöknek való. A magasságban állítható mellkasi öv sínre van szerelve, nem jön ki a sínből, de egyes gyerekeknek rövid lehet. Előnye, hogy az uzsonnás doboz külön van a fő rekeszétől, amely belül hőszigetelő réteggel van ellátva. A modellek egyenként vagy versenyképes árú, 3, 5 vagy 9 darabos szettben kaphatók.
Oxybag Premium kolekcia 2023

 


Új motívum a Premium Light modellhez az első osztályosok számára

Magasság: 38 cm (fedőlappal mérve), szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, súly: 900 g, térfogat: 27 l.
A Premium Light aktatáska könnyebb, és 120 cm-től alkalmas a gyermekek számára. A felső patentnál alacsonyabbra varrt vállpántokkal rendelkezik, és az összehúzható pántoknak köszönhetően a modell még a kisebb gyermekek számára is jól beállítható. A hátsó rész a pánt nélkül 35 cm-es. A palackzsebek cipzárasak, az alsó részen lévő tépőzárnak köszönhetően növelik a térfogatot. Egy szélesebb, 0,5 literes palack is elfér, de figyelembe kell venni a zseb közepén lévő cipzár elhelyezkedése miatti rosszabb hozzáférést. Egy állítható csatos mellkaspánt is tartozik hozzá. A mellkasi öv a meghosszabbítás ellenére egyes gyermekek számára nem biztos, hogy elegendő. Egy tágas zseb az uzsonna vagy tolltartó számára közvetlenül a főrekeszre van varrva, a nagy uzsonnás dobozok nem megfelelőek - a patentot ilyenkor nehezebb bezárni. A táskákat egyenként vagy 3 darabos szettben kínáljuk iskolatáskával és tolltartóval, illetve 5 darabos vagy 9 darabos szettben.

Oxybag Premium Light 2023

Új motívum Oxy GO első osztályosoknak

Magasság: 39 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 18,5 cm, súly: 950 g, térfogat: 22 l.
Az Oxy Go olyan magasabb első osztályosok (128 cm-től) számára alkalmas, akik az iskolai hátizsákot jobban kedvelik, mint az aktatáskát. A masszív alja megfelelő stabilitást biztosít, és megkönnyíti a dolgok tárolását és előkerítését. Első pillantásra megragadja a tekintetet dizájnmotívumaival.

Oxy GO 2023


ÚJDONSÁG! Oxy NEXT 3. és 4. osztályosoknak

Magasság: 42 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 16 cm, súly: 800 g, űrtartalom: 20 l.
Idén újdonság a harmadiktól az ötödik osztályosok számára. Az anyukák értékelni fogják a kulcscsatot vagy chipet és a nagyszámú fényvisszaverő elemet minden oldalon. A Rainbow lány hátizsák elülső zsebén tépőzáras kép található, amely cserélhető.
Oxy NEXT 2023


Új motívum Oxy SCOOLER

Magasság: 45 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 16 cm, súly: 910 g, térfogat: 23 l.
Ezt a modellt az Oxybag már több éve kínálja. A 2023-as évben továbbfejlesztették a vállpántok formázását! Kb. 140 cm-es kortól alkalmas gyermekek számára.

OXY Scooler 2023

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX